Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Fortuna said: Ya abi iyide mantıksız ya.Hem de çok mantıksız.WC3'tekyen kaç saat dolandım mpq'ları çıkarttım falan değiştirmek için ama onda yapamadım.Bunda önceden varmış balance diye kaldırmışlar.Ama foruma bakan adamların %80'i istiyor.Çünkü artık daha iyi çözünürlükler ve daha büyük ekranlar var. Oyunu zorlaştırdığı doğru ama bu zorlaşma "last hit çok zor bu oyunda." şeklinde değil.Camera zorlaştırması, gereksiz yani. Kameradan kasıt ekranın haritanın o an ne kadar kısmını gördüğümü?
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 O zaman haklısın bende bundan şikayet ediyordum. Fakat bana hon dotaya göre daha dar geliyor. Ama sanırım yukarda biri aynı demiş. Herolarmı daha büyük haritamı küçük nedendir anlamadım.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bu yazı cok eski lan :). Hero'yu bilmeden sıkmışım direk ki ilk cıktıgında herkes sıcıyordu... oynamazdım'da ozm ama herkes bi heves alırdı paso ama fail olurdu.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Hon'nun en güzel tarafı düştüğünde filan oyuna tekrar geri dönebilmen. PC kastı 2 dk res at gel. Gayet hoş. Dota'da dk 120 olmuş müthiş çekişme heycan var hooop düştü adam yalan oldu 120 dk.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 res attım mı ben oyuna giremiyorum geri sadece acıp kapadıgımda oyunu geri girebiliyorum neden olur ?
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 reconnect id tarzı bişey tutuluyordu sanki bi yerlerde. tam hatırlamıyorum şu anda ama onla alakalı olabilir.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Kamera nın zorlukla ne alakası var minimap var aşağıda eşşek kadar.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Masticore said: res attım mı ben oyuna giremiyorum geri sadece acıp kapadıgımda oyunu geri girebiliyorum neden olur ? game klasörünün altında reconnect.cfg dosyasında tutuluyormuş. onla ilgili bi sorun vardır sende. çünkü elektrik/internet gidip geldikten sonra tekrar oyuna döndüğümü hatırlıyorum ben.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kamera acısının degistirilmemesi önemli bisey ama, cok ciddi bi balance meselesi bu.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 said: To unlock freeflight cam cam_mode 1 cg_cameraSmoothing 1 cam_flyspeed 1200 To find the general cvarlist for the following variables that you can change at will: cvarlist camera cvarlist cam cvarlist fog Yes, you can change the ingame fog to whatever you want max camdistance freely setable Feel free to explore ve said: Hold "" (above enter key) and move mouse to change viewing angle cam_mode 1 u use camera as if ur playing fps game cam_mode 0 to return to normal in cam_mode 0 press and drag mouse to change angle demişler ama hiç denemedim ben normal oyunda. replay izlerken falan oluyor ona eminim ama.
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 abvblizzard said: Kamera nın zorlukla ne alakası var minimap var aşağıda eşşek kadar. Kamera dar olunca önünü arkanı falan görmen zorlaşıyor 2-3 derece zoom yap oyanyabilcen mi heronun dibinde? görüş açısı daha geniş olursa daha rahat oynanır.
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Aluriel said: said: To unlock freeflight cam cam_mode 1 cg_cameraSmoothing 1 cam_flyspeed 1200 To find the general cvarlist for the following variables that you can change at will: cvarlist camera cvarlist cam cvarlist fog Yes, you can change the ingame fog to whatever you want max camdistance freely setable Feel free to explore ve said: Hold "" (above enter key) and move mouse to change viewing angle cam_mode 1 u use camera as if ur playing fps game cam_mode 0 to return to normal in cam_mode 0 press and drag mouse to change angle demişler ama hiç denemedim ben normal oyunda. replay izlerken falan oluyor ona eminim ama. g_camdistancemax'ın flagı değişti mesele o zaman şuan read only ve server dictated setting. Yani değiştirilemez konsoldan. Eskiden o şekilde değiştirilebiliyormuş hatta ben sırf öyle olduğunu duyduğum için HoN yüklemiştim, gelince gördümkü patch yapıp kaldırmışlar.
Öne çıkan mesajlar