zeawee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ikisini karşılaştırmak baabında bi topic.. HoN artıları nedir eksileri nedir dotaya göre. dotanın eksileri nedir hon a göre bunları yazalım dedim. bu oyun tutar mı dota wcgleri hon a geçer mi vs vs...
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Dota nın tek artısı hon da bütün heroların olmaması. özelikle high dps melee lerin eksikliği sorun. Bi de çok efekt var hon da combatları kontrol etmek zor.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 HoN'un eksikleri Hero sayısı ve ufak tefek buglar. Zamanla düzeltilemeyecek şeyler değil, o sebeple kesinlikle tutacak.
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 honun tek artısı cıvıl cıvıl olması. gay oyunu gibi
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fede said: honun tek artısı cıvıl cıvıl olması. gay oyunu gibi QFT
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hon'un dotaya göre artıları; -oyundan düşünce tekrar girebiliyorsun. herhangi bir reset, crashte falan büyük rahatlık -vote kick olayı -rating sistemi -grafikler -server sistemi -kendi içinde mikrofonla konusma altyapısı -clan kurma arkadas ekleme gibi özelliklerin gelişmiş olması dotaya göre eksilerini bilmiyorum yok gibi.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 e abi heralde biri custom map 2-3 mb birisi kocaman oyun sadece onun için tasarlanmış
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Ayrıca hero konseptleri bariz olarak eziyor dota yı.
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 honda yeni patchler geldikçe bug sayısı azalıp hero sayısı artacaktır. o yüzden hon yargılar her türlü.
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dediklerinize katılmakla birlikte umarım DotAdaki bağtıl bağnaz kimselerin duvarları yıkılır:P
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 League of Legends'ı denemek lazım birde
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 DotA'ya göre yegane eksiği oyun motorunun spastik bir line of sight sistemine sahip olması. Az bir yükseklik bile görüşü bir hayli engelliyor. Suda dururken rampadaki adamı göremiyorsun.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 eet arcane in dediğini unutmuşum los çok kötü oyunda.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 aggro sistemi de tuhaf kuleleri ve mobların roshan radiance a geliyor felan sdf.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yan koridorlardan suya tiklayinca gitmiyor bazen
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Fistan said: eksik değil bence o, bi özellik. Teknik olarak öyle, doğru. Ancak pratikte ne faydası olan ne de keyfi olan birşey. Sonuçta önünde ağaç yok, beline gelecek yüksekliğe karşı sıfır görüş oluyor. Ha evet bir eksisi de path finding ama o beta olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Creep AI de DotA kadar rafine değil çünkü. Creep demişken ormandaki Ogre magelerin falan bazı creeplerin abilityleri yok. Onu da eklerler herhalde.
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 o değil de bana bi key bulun artık abiler ben de oynıyım =( //sly
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Los da rampadaki adam vururken görünmemesi özellik olmamalı bence.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abvblizzard said: aggro sistemi de tuhaf kuleleri ve mobların roshan radiance a geliyor felan sdf. http://img29.imageshack.us/img29/2329/olaymivar.jpg
Öne çıkan mesajlar