Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ...ancak kader ve office 2000 buna mani oluyor, bi halt okunamıyordu. değerler birbirine kavuşmuş, ayrılmıyordu. yeni office'lerden birini indirmeliydim. piratebaye baktım, 700mb. sırf korsanı indirmeye üşendiğim için ilk defa open office kurdum. süpermiş lan. teşekkürler open office calc. harbi kralmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bazi regionlardaki Office ler default olarak CSV delimeteri olarak ",", bazilari ";" kullaniyor. Senin problemin bundan kaynaklaniyor. Ya dosyayi acarsin tum ";" lari "," yaparsin ( ya da tam tersi, artik hangisi sana uyuyorsa ), ya da Data -> Insert Text -> Delimeted i secip, sonrada delimeter ini secip devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet evet, ondanmış. open office sorunca ayraç olarak neyi kullanayım diye, o arada farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 csv gördüm alamadığımız csw geldi aklıma moralman çöktüm gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar