Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ...ancak kader ve office 2000 buna mani oluyor, bi halt okunamıyordu. değerler birbirine kavuşmuş, ayrılmıyordu. yeni office'lerden birini indirmeliydim. piratebaye baktım, 700mb. sırf korsanı indirmeye üşendiğim için ilk defa open office kurdum. süpermiş lan. teşekkürler open office calc. harbi kralmışsın.
sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bazi regionlardaki Office ler default olarak CSV delimeteri olarak ",", bazilari ";" kullaniyor. Senin problemin bundan kaynaklaniyor. Ya dosyayi acarsin tum ";" lari "," yaparsin ( ya da tam tersi, artik hangisi sana uyuyorsa ), ya da Data -> Insert Text -> Delimeted i secip, sonrada delimeter ini secip devam edebilirsin.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet evet, ondanmış. open office sorunca ayraç olarak neyi kullanayım diye, o arada farkettim.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 csv gördüm alamadığımız csw geldi aklıma moralman çöktüm gene
Öne çıkan mesajlar