SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 malum uzun zamandır teknolojiden uzak bi askerlik yapıyorum eve geldim baya uzak kalmısım teknik konulara. ben şimdi ram alcam 2 gb twinmos 3200 ram var ( 800 mhz ) bunun üstüne bi 2 gb daha alıcam ama 10 15 tl fazla verim şundan alım normalini alıcagıma diyorum 2 Gb 800MHz DDR2 Hyperx Tek Modül CL5 RAM sormak istedigim şey şu bu ram kingston benimkiyle cakısır mı ikiside 800 mhz ama bi sorun olur mu yoksa kardeş kardeş geçinirler mi. teşekkürler şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ensest bile yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 anladım yetti bana saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 en fazla timing i düşük olana göre çalışır, ilki düşüktür herhalde ddr2 800 mhz aynı zaten sinde de 1.5 2 2 3 lü bişeyler var ya, cl 5 daha iyidir bu açıdan ama sorun olmaz çalışma açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar