Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google çevirileri Master Yoda.


sostizm

Öne çıkan mesajlar

vaspiou said:

Kotor! Eski Cumhuriyetin Şövalyeleri
Merhaba. Ben Manaan ve i cant de Sunry Deneme kazanmak pm. Bazı tanıklar ama i gitti kredi vermeye çalıştım [Hatası]. Ne yapmalıyım? Diğer taraftan ben de açıkça Sunry suçlu, ama deneme kazanmak istiyorsak gösterir kayıt var mı? Ne yapmalıyım?
Lütfen yardım ... teşekkürler





unicron said:

Bir süre beri bu .... did Been

İlk rüşvet etmiyorsanız kuvvet kimse yalan amacıyla. Sürece Dark Side puan istiyorum Yalan / manipülasyon olmadan kazanabilirsiniz.

Otelde Söyleşi iki tanık. Rodian size o suç olarak delil tesis ödenmiştir kabul gerekir. Diğer tanık olduğu kurban karanlık jedi olduğumu söylemeliyim. Onun küçük mesele hakkında eşi konuşun. Yana, o ona karşı video gördüm.

Orada konuşma seçenekleri çok duruşmada, ama genel olarak:

1) her yapabilirsiniz Mansiyon kimsenin gerçekte, son beyanı özellikle Sunry cinayet herkes gördü.
2) zaman Rodian standında, ona o bitki kanıt para aldığını ifade var
3) bu kadar kurban karanlık bir Jedi idi getir
4) standında olayı itiraf, o bahsetmeliyiz o cinayet gecesi bitecek karısı var.
5) kullanmayın "diye çok eski's /" açı herkes öldürmek için sakat. Kimse satın alacak.

Yargıçlar oy rahatsız etmeyin.

Eğer kurtulmuş Sunry almalısınız bu adımları değil, kendisinin masum falan izleyin >:D<


google'da şunu aradım "kotor manaan murder" çıkan seçeneklerden.


orijinalini merak edene :)

Kotor! Knights of the old republic Eski Cumhuriyetin Şövalyeleri
Hi. Merhaba. I am at Manaan and i cant win the Sunry Trial. Ben Manaan ve i cant de Sunry Deneme kazanmak pm. I tried to give credits to some witnesses but i went [Failure]. Bazı tanıklar ama i gitti kredi vermeye çalıştım [Hatası]. What should i do? Ne yapmalıyım? At the other hand i have the recording that clearly shows Sunry guilty, but i wanna win the trial? Diğer taraftan ben de açıkça Sunry suçlu, ama deneme kazanmak istiyorsak gösterir kayıt var mı? What should i do? Ne yapmalıyım?
Please help...Thank you Lütfen yardım ... teşekkürler
Buy. Satın almak.


Bir süre beri bu .... did Been

First of all don't bribe/force anyone to lie. İlk rüşvet etmiyorsanız kuvvet kimse yalan amacıyla. You can win without lying/manipulation unless you want dark side points. Sürece Dark Side puan istiyorum Yalan / manipülasyon olmadan kazanabilirsiniz.

Interview the two witnesses at the hotel. Otelde Söyleşi iki tanık. The Rodian should admit to you he was paid to plant evidence at the crime. Rodian size o suç olarak delil tesis ödenmiştir kabul gerekir.
The other witness should tell you that the victim was a dark jedi. Diğer tanık olduğu kurban karanlık jedi olduğumu söylemeliyim.
Talk to his wife about his little affair. Onun küçük mesele hakkında eşi konuşun.
Since you saw the video, confront him with it. Yana, o ona karşı video gördüm.

There's a lot of conversation options at the trial, but in general: Orada konuşma seçenekleri çok duruşmada, ama genel olarak:

1) Mention whenever you can that no one actually saw Sunry murder anyone, especially as your final statement. 1) her yapabilirsiniz Mansiyon kimsenin gerçekte, son beyanı özellikle Sunry cinayet herkes gördü.
2) When the Rodian is on the stand, have him testify he was paid to plant evidence 2) zaman Rodian standında, ona o bitki kanıt para aldığını ifade var
3) Bring up that the victim was a dark jedi 3) bu kadar kurban karanlık bir Jedi idi getir
4) Have his wife admit to the affair on the stand, she should mention he was going to end it the night of the murder. 4) standında olayı itiraf, o bahsetmeliyiz o cinayet gecesi bitecek karısı var.
5) Don't use the "he's too old/crippled to kill anyone" angle. 5) kullanmayın "diye çok eski's /" açı herkes öldürmek için sakat. No one will buy it. Kimse satın alacak.

Don't bother polling the judges. Yargıçlar oy rahatsız etmeyin.

If you follow those steps you should get Sunry off the hook, not that he's innocent or anything Eğer kurtulmuş Sunry almalısınız bu adımları değil, kendisinin masum falan izleyin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...