R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Knight Online icin pazar alani isteriz bilmiyorum beni destekleyen arkadaslar varmi bence herkez ilerde veya suan item satmak icin pati forumlarina hucum edecek yok surda su satilir burda bu satilir eger bence bir ayri yer acilmazzsa burasi babalar gelin bu bukadar bende bu kadar sunu sunu satan varmi cart curt die 9798789576465457687 topic acacaklar[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben açayım simdiden sipariş üzerine item hazırlanılır reve kusura bakma savaşta idim sen bana neler istediğini özelden at ben hazırlayım.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar