Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15" Laptop ne kadardır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok degısır ya onların fıyatları ne marka ıstıosun ozellıklerı ne ıstıosun yane cok farklı ozellıklerı ve cok farklı fıyatları oluyo[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Valla once sana dıyıcegım once secıcegın modelı dusun ve ondan sonra aıleden yurtdısına gıden varsa ozellıkele Cın oralarda cok cok daha ucuz tabı...

İşlemci hızı 1400+ diye adlandırılan notebook 128 Mb Ram'a (640 Mb'a kadar yükseltilebiliyor), 20 Gb harddisk'e ve entegre kablosuz yerel ağa (Wi-Fi, 802.11b)sahip. Ekranı ise 14.1" inch genişliğinde. Üzerindeki toplam 4 adet USB 2.0 size bayağı bir genişleme imkanı sunarken yerel ağa bağlantı hızı 1 Gbit destekli. Boyle bısey 700 dolar sanırım bole bısey dusunuyosun ?[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
o cok bi internet notebook u olmus ya
walla markaya gore falan deisir fiyat
bence su anda en ii fiyatlar asusta
bi incele istersen istediin ozelliklere gore bak bisiler
(ben ibm kullaniorum cok memnunum ama bu aralar fiyatlarin bokunu cikardilar)[signature][hline]My Command is Your Wish
Mesaj tarihi:
Evet notebook u yazdım oraya ben dedıgım gıbı yıne fıyat tahmını yapamazsın sen fıyat soyle ona gore bız bıseyler onenerırız once bu ıse nekadar para bırıktırıcegını bı dusun ole arastır[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
  • Yeni Oluştur...