Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ya 15" laptoplar ne kadardır daha kucuk varsa oda olur bole kucucuk olsun ama laptop olsun Palm tarzı bısı deıl pls help[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Cok degısır ya onların fıyatları ne marka ıstıosun ozellıklerı ne ıstıosun yane cok farklı ozellıklerı ve cok farklı fıyatları oluyo[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 15'' kadar :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 orta kalite?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 min 800 max 2500[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Hocam ordan 15" tart bana ya, kenarı çizik onun öbürünü ver![signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Valla once sana dıyıcegım once secıcegın modelı dusun ve ondan sonra aıleden yurtdısına gıden varsa ozellıkele Cın oralarda cok cok daha ucuz tabı... İşlemci hızı 1400+ diye adlandırılan notebook 128 Mb Ram'a (640 Mb'a kadar yükseltilebiliyor), 20 Gb harddisk'e ve entegre kablosuz yerel ağa (Wi-Fi, 802.11b)sahip. Ekranı ise 14.1" inch genişliğinde. Üzerindeki toplam 4 adet USB 2.0 size bayağı bir genişleme imkanı sunarken yerel ağa bağlantı hızı 1 Gbit destekli. Boyle bısey 700 dolar sanırım bole bısey dusunuyosun ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 o cok bi internet notebook u olmus ya walla markaya gore falan deisir fiyat bence su anda en ii fiyatlar asusta bi incele istersen istediin ozelliklere gore bak bisiler (ben ibm kullaniorum cok memnunum ama bu aralar fiyatlarin bokunu cikardilar)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet notebook u yazdım oraya ben dedıgım gıbı yıne fıyat tahmını yapamazsın sen fıyat soyle ona gore bız bıseyler onenerırız once bu ıse nekadar para bırıktırıcegını bı dusun ole arastır[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar