Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tekrarı varmı maçın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 uzun zamandır maç izleyemiyodum da. çok lezzetli maçtı vallahi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 datolonun golü çok piskopattı yaw, cesar manyağı da şov yaptı resmen, hatta o şutu bile çıkarıyordu nerdeyse bizde burda volkana kaleci diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Elano takımda çok emanet duruyor, ürkek ve tedirgin, her an dışarı çıkacakmışcasına oynuyor. Gollerde payı olmasına rağmen gol sevinçlerinde bile gayet sönük. Ayrıca yine bir dolu faul yaptı, bu adamın her topa girişi faul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 "aceto balsamico" said: Elano duran topları harika kullandı, Sabri'ye gözdağı verdi. sdssfg şu yoruma bittim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Rikkie said: "aceto balsamico" said: Elano duran topları harika kullandı, Sabri'ye gözdağı verdi. sdssfg şu yoruma bittim ya :D aynen bende sabah okudum. sabri her yerde yaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar