peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bence pterosaur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 o değil de izmirliyim ben doğma büyüme egeyi kazandım bi de bu yıl ama bornovayı hiç bilmiyorum şimdi ordan burdan insanlar gelcek ünide bana laf atıcaklar nası izmirlisin diye ondan korkuyorum sdfg neyse alsancağa götürrüm artık izmirliyim diye bana bel bağlayanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bornova bilinmez mi ya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 karşıyakada oturup alsancakta okuyunca bilmesi epey fuzuli oluyorB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bence bilmen gerekli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 60 midye nası midye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BloodyBeast said: 60 midye nası midye? gayette güzel midye ama böyle konusup durmayın inip alasım geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "peder zickler" said: bende yalnızım dostum , sabahtan beri msnde bi kızın es kaza mesaj atmasını bekliyorum atmadılar da lezbiyenler imzalık mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ahaha okumamışım onu şuan çok güldüm sesli güldüm hatta ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abi midyeyi gidip almak bile ucuza gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abi midye:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yav said: o değil de izmirliyim ben doğma büyüme egeyi kazandım bi de bu yıl ama bornovayı hiç bilmiyorum şimdi ordan burdan insanlar gelcek ünide bana laf atıcaklar nası izmirlisin diye ondan korkuyorum sdfg neyse alsancağa götürrüm artık izmirliyim diye bana bel bağlayanları 20gün var öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BissQuit said: bence bilmen gerekli =) bu saatten sonra gerekli tabii öğrenirim 1 ayda nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Küçükpark'ın neresinde satılıyor o midyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 siz başlayın anlatmaya işte burdan :D içilcek uygun mekan/iyi mekan yiyecek uygun mekan/iyi mekan pes oynayacak yer stüdyo ekstradan şuranın turşu suyu buranın kokoreçi oranın midyesi vs vs vs (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Shakkil said: Küçükpark'ın neresinde satılıyor o midyeler? said: bornova da ege üni tıp karşısında küçük park ı sor herkes gösterir, parkın oradaki taksi durağının çaprazında da beklerler midyeciler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Abi bornovada takılcak yer küçükparktır.Orasıda zaten kutu gibi olduğundan bilmediğin anlaşılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 küçükparkı öğrenme. küçükparkı aslında default olarak biliyor olduğunu bir süre sonra anlarsın. geçen gün o midyeciler yüzünden midyeden tiksindim, artık yiyemiyorum ayrıca. küçükpark da aslında çok sıkıcı, ama bu gerçeği görmezden gelerek yaşıyor oranın halkı. pes her yerde atarsın ama music cafenin koltukları müthiş mesela. stüdyo olarak hiçbir yer de iyi değil sdf. seni hangara götürecekler, gitme. ne işin var. gerçi arada bir tane vardı, adını hatırlarsam yazarım. aras kuyumculuğun ara sokağı mıydı ya da o kuyumcunun adı aras mıydı. adamın bahçesi falan var eğlenceli. relic olabilir adı ama emin de değilim. orası güzeldi. otantiğe gitmeyin amele doldu, ama nargilesi hala güzel, adamlar da hala gitsek 8347 şey yesek içsek 4 kişiye 20 lira hesap ödetiyor bize. ama 2 sene oldu gitmedim. böyle. ben bunları yazdım, çünkü canım çok sıkılıyor. öyle böyle değil. iyi geceler arkadaşlar. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Dartanian said: Abi bornovada takılcak yer küçükparktır.Orasıda zaten kutu gibi olduğundan bilmediğin anlaşılmaz :Dtamam işte ben de öyle düşünüyodum ne öyle bornovayı bilmemek ayıptır diye geçiniyonuz madem allamyareppim @utopia, teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 @utop 1tane güzel bi stüdyo açıldı deniyodu unuttum bende adını. Büyükpark civarında dungeon var daha ilerisinde de venue var na bu kadar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dungeon ne ya dungeon mı kaldı ahahah. ooze venue kaldı bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Noldu lan dungeona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 e çoktan kapandı. ya zaten leş. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bana faceten mesajlar geliyo dungeon 1 inde şu konser hede hödö falan filan giriş 10tl yerli içki diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dungeon'a gideceğime ooze'da paramla rezil olurum. lkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar