BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 La sıkıldım ya çalış çalış..yanımdaki kız işleri kaktırdı bana öğlen gitti 2 de..şimdi bornova k.park ortasındayım millet maç izliyo ben goool diye bagırıslarını dinliyorum..adalet mi lan bu...? sabahlıcam sanırım yalnız basıma.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bende yalnızım dostum , sabahtan beri msnde bi kızın es kaza mesaj atmasını bekliyorum atmadılar da lezbiyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 oha orada 1.5tl ye 33cl bira var, 60 midye 5tl ve sen maçı bile izleyemeden yukarıda bir yerlerde çalışıyorsun.üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 60 midye 5tl mi ölürsünüz yemeyin nası bi ücret-adet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 o deilde yukarlarda bi yerde oldugumu nerden bildin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ayrıca canım midye istedi. lanet olsun midye adı geçen topiklere sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: 60 midye 5tl mi ölürsünüz yemeyin nası bi ücret-adet o. waLLa öLe ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: 60 midye 5tl mi ölürsünüz yemeyin nası bi ücret-adet o. öyle deme, 10tl ye 135 tane koymuştu adam, bira mezesi yapıcaktık kimse dah birasına dokunmadan meze bitmişti.3 erkek 2kızdık, kızın biri hiç yememişti. @bisquit şu an seni görebiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BissQuit said: Bella said: 60 midye 5tl mi ölürsünüz yemeyin nası bi ücret-adet o. waLLa öLe ama coq sheker jnms :emosmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 nerden görüyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bi daha düşündüm de, evet o sen değilsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Archangel_ said: bi daha düşündüm de, evet o sen değilsin :p bakayım şöle soluma o senmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Archangel_ said: Bella said: 60 midye 5tl mi ölürsünüz yemeyin nası bi ücret-adet o. öyle deme, 10tl ye 135 tane koymuştu adam oha mükemmel hayallerimdeki yer hangi şehirdesin neresi orası sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bizim burası bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ahah yok yok, şu an oradan baya uzakta olan, ama orada olmak için bi çok şey verebilecek biriyim sadece. gelicem ama ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella kaç kilosun seni hep tıvilaytdaki bella olarak hayal ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: Archangel_ said: Bella said: 60 midye 5tl mi ölürsünüz yemeyin nası bi ücret-adet o. öyle deme, 10tl ye 135 tane koymuştu adam oha mükemmel hayallerimdeki yer hangi şehirdesin neresi orası sdfjk bornova da ege üni tıp karşısında küçük park ı sor herkes gösterir, parkın oradaki taksi durağının çaprazında da beklerler midyeciler :) Edit: izmir tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yuh ya bende burdasın sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "peder zickler" said: Bella kaç kilosun seni hep tıvilaytdaki bella olarak hayal ediyodum o zaten olum bilmiyomusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "peder zickler" said: Bella kaç kilosun seni hep tıvilaytdaki bella olarak hayal ediyodum nikimin twilightda ki bellayla alakası yok. benım de kendisiyle görünüş olarak alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Kiloları hala söylemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 23898,5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: 23898,5. kuş gibi :D ama deve kuşu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 çoq shaoL yha ASqkoLshun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: çoq shaoL yha ASqkoLshun iğrenç bi espri daha yaparım bak bunun üstüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar