Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Arkadaşlar Rhinoceros programında tekne çizmeye çalışıyorumda takıldığım yerler oluyo bildiğiniz bunun için rhinonun bi tutoriali varmı ben araştırdım sadece mücevher için bulabildim ama bu programın asıl özelliği tekne vs. üzerine olması yardımcı olucak biri varsa çooook sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 end. tasçı falan mısın bilen bi tanıdığım var burdan olmayan ve çok meşgul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Aynen entas okuyorumda tanıdığına ulaşabilirmiyim hocaların numarasını bulamıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben end. tas mezunuyum rhino yu iyi derecede kullanıyorum özelden ulaşabilirsin yardıma ihtiyacın olursa saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar