Maaya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 püff.. yazık bea burdan çıkarılan ders; raporlar kaybedilmeyecek yürürken önümüze bakılıcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Maaya said: püff.. yazık bea burdan çıkarılan ders; raporlar kaybedilmeyecek yürürken önümüze bakılıcak :( Yürümekle ne alakası var be abi :) 2 Kazada benim elimde olmadan oldu yapılcak bi şey yok yani ama raporları almaya çalışcam pazartesi bi okula gidip konuşayımda sonra bakarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 La şimdi dikkatimi çekti başarı durumu normal diyo 1.90 altı gözetimde diyo gözetimdede işte kredi falan düşüyo normal diye almazlar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 güzel sanatlarda ortalamayı 2.5'in altına indirmek ciddi marifet ister.anca devamsızlıktan kalacaksında öyle FF gelecek o derece kolay okunulabilir. Nası becerdin devamsızlık yapmadan ortalamayı 2 getirebilmeyi tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 1. Sınıfta finallere 1 hafta kala çizm yaptığın eline 9 dikiş atılsın sınavları ertelemeden sınavlara gir Kas gevşetici ve ağrı kesici kullanınca bilekte bitiyo diye o ilaçlarıda alma O acıyla geceleri uyumadan normalde 1 saatte biticek bi çizimi 3-4 saatte çiz uykusuz sınavlara gir çık. Acıyıda dahil et. He birde hocalardan hocalara fark var baya bi.Bide hocaların her dediğine eywallah deme proje hocalarının yanı biri gıcık oldum dc ile geçirsin bak nasıl oluyo anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Dolis said: Yürümekle ne alakası var be abi seninle bir alakası yok..ben kendimi düşünerek serzenişte bulundum bir an.. ee..nasıl gidiyor? kurul kararı falan açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar