Vardır vardır da... Şu her kelime büyük harfle yazılıp soru ekleri birbirinden ayrılmadan yazılıyor ya, bende ne duygu kalıyor ne bir şey, onlara takılıp kalıyorum, samimiyetsiz, özensiz olduğuna inanıp videonun, kapatıyorum.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Belki 1 gün..
bence bu cocuk patiden birine aşık ondan böyle serzenişte
bayık
lame
Sana aşığım böjeekcim. En sonunda anladın bunu:)
facebook iyice çapulcu mekanı oldu ya
klişe dendi mi ?
hayatimdan 10 sn caldi.
O kadar gereksiz laflar sarfediyorsunuz ki... Senin üzerinden ne primi yapıcam anlamadım, çok tanınmış biri olduğun içinmi? kazancım ne olacak? Her yazdığıma sazan gibi atlayan sensin böjeekcim. Adı üstünde forum burası, herkes bazı kurallar çerçevesinde istediğini paylaşır, istediği yazıyı okur. Bir arkadaş 10 saniyemi aldı diyor ya, bazı konularda yazılan bu tarz gereksiz, saçmasapan laflar, kimbilir kaç kişinin hayatından, kaç dakikasını alıyordur. Benim ilgimi çekmeyen, beğenmediğim ya da tarzım olmayan konuları ya okumam, okusamda yorum yapmam. İnsanlara laf atarak biraz sizler egonuzu tatmin ediyorsunuz gibi geliyor bana.
Neyse arkadaşlar, hayatınızdan çok fazla dakika çalmak istemiyorum, teşekkürler.
Neyse arkadaşlar, hayatınızdan çok fazla dakika çalmak istemiyorum, teşekkürler.
ben sana çok tanınmış biriyim mi dedim. illa üstünden prim yapmak için tanınmış mı olması gerek kişinin. gayette tanınmayan biriyim.
hem sazan gibi anlanmaz. sazan gibi atlanır. dediğin gibi burası belirli kuralları olan bir forumsa bende kimseye sormadan istediğim konuya atlayabilirim dimi.
sende bu konuyu buraya herkese paylaşıma açtıysan böyle alınganlık yapman yersiz. seçme şansın yok kimin yazcağı ile ilgili. adamın biri çıkar ahhh cok beğendim konunu +rep der ötekisi çıkar ne gereksiz bi adamsın der geçer. bunun önüne geçemessin. sonucta kaç kişinin okuyabilceği bi paylaşım alanına yazıyosunuz. böyle yorumlara da alınıyosan açma konu kardeşim git kime derdini anlatmak istiyosan gerçek hayattan haberleşme yollarını seç.
hem sazan gibi anlanmaz. sazan gibi atlanır. dediğin gibi burası belirli kuralları olan bir forumsa bende kimseye sormadan istediğim konuya atlayabilirim dimi.
sende bu konuyu buraya herkese paylaşıma açtıysan böyle alınganlık yapman yersiz. seçme şansın yok kimin yazcağı ile ilgili. adamın biri çıkar ahhh cok beğendim konunu +rep der ötekisi çıkar ne gereksiz bi adamsın der geçer. bunun önüne geçemessin. sonucta kaç kişinin okuyabilceği bi paylaşım alanına yazıyosunuz. böyle yorumlara da alınıyosan açma konu kardeşim git kime derdini anlatmak istiyosan gerçek hayattan haberleşme yollarını seç.
Çok fazla konuyu uzatmayacağım. Bana laf attın, ben de sana. Alındığım falan yok merak etme, benimkisi zaman geçirme buralarda :) Ha bu arada gayette tanınan birisin, buradaki her türlü forum konularında o ya da bu şekilde varsın :)
valla ben tek bi forumda varım
video fena degildi de facebook cok rezil bir site ya.
Öne çıkan mesajlar