Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Xbla üzerinden gta4'ün ek paketlerini ve shadow complex'i satın almak istiyorum. yalnız makinem firmware'li ve daha önce live'a bağlamadım cihazı hiç. aranızda firmware'li makine kullanıp ta xbla'dan bişeyler satın alıp indiren varsa,bikaç şey sormak istiyorum. -öncelikle riski nedir? satın aldığım oyunu download ederken ban yer miyim? -oyunu indikten sonra oynarken de internete bağlamak gerekiyor mu (hani guild wars tarzı oynarken indir tarzı bi sistem için,çünkü shadow complex'in full sürümünün 800 küsür mb olması kafamı karıştırdı biraz) yoksa sadece indirmek yetiyor mu? -xbla puanları nereden alınır? -xbla'da alışveriş için gold live üyeliğine ihtiyacım var mı? bu konularda tecrübesi olanlar varsa aydınlatabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 korsan oyuna ek paketmi alıcaksın? bu arada live'a hiç bağlanmamakla banlanmak eşdeğer şeyler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 shadow complex tek başına bi oyun, gta4'ün de orjinali var ek paketleri oynayabilmek için almıştım. dikkat ettiysen live'la da sadece dvd olarak bulunmayan oyunları online satın almak için ilgileniyorum,oyunları multi oynamak filan gibi bi amacım yok. öyle olsaydı cihazı firmwareletmezdim.sonuç olarak sorularıma cevap değil yani yazdıkların,teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 gta nin dlc'leri, ballad of gay tony ile birlikte satilacak almak isteyenlere. en azindan the lost and the damned miydi neydi onun ballad of gay tony ile birlikte satilacagini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Biraz geç bi cevap olucak ama... Anubisath said: -öncelikle riski nedir? satın aldığım oyunu download ederken ban yer miyim? Öncelikle şunu belirtiyim zamanında XBLA'den Castle Crashers ve Braid i almıştım. Download ederken güzelce indirmişti ve yaklaşık 1 aydır kontrol etmiyorum ama halen ban'lanmamış olmam lazım.(Aktif olarak kullanmıyorum live'ı ama)Gene de riskini tam bilemiycem. GTA'ya ek paket alıcağın için. -oyunu indikten sonra oynarken de internete bağlamak gerekiyor mu (hani guild wars tarzı oynarken indir tarzı bi sistem için,çünkü shadow complex'in full sürümünün 800 küsür mb olması kafamı karıştırdı biraz) yoksa sadece indirmek yetiyor mu? Benim aldığım oyunlarda(shadow complex de onlar gibi) öyle bi durum yoktu ama gene GTA ek paketi için bilemiycem. -xbla puanları nereden alınır? ben ebay'den aldım. hatta darwinexperiment adlı bi user'dan. Kendisi email yoluyla bana 10 dakka içinde ulaştırmıştı puan kodunu. -xbla'da alışveriş için gold live üyeliğine ihtiyacım var mı? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 teşekkürler cevaplar için.sadece shadow complex'i almayı düşünüyorum,gta 4'ün ek paketleri stand-alone olarak tek disc halinde ekim 29da piyasaya çıkıcakmış zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar