Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ya bişeyi merak ediyorum ben bankacılık ve finanstaki işletmeye giriş iktisada giriş dersleri hede hödöyü verirsem aöfdeki bu derslerden muaf oluyo muyum orda da ayrı sınava girmem gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Tabi acil bu soru çünkü belki gitmem sınava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hayır olmuyosun.kesin.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nitnitnit :) yarın sınavın var ve kaytarmak istiyorsun.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bella said: hayır olmuyosun.kesin.net. Beni bu kadar üzemezdin saol iyi geceler Evet Maaya kaytarmak istiyorum işkence gibi geliyo bu aöf çünkü bişey bilmiyorum kitapları geri versem 0 diye satarlar tekrar o derece halde bi tane çizik atmadım geçen sene öss var diye bu sene de bankacılık kazandım amaaan diyip eğlendim gezdim şimdi hiç bişi bilmediğim yaklaşık 100 soru atıcam kafadan ve bunun için 1.30saat yol gidicem o değil bi de erken kalkıcam.Bi de bunun pazarı var.Ayrıca hiç bi arkadaşım giriceğim yerde girmediği için tek başıma gidip tek başıma dönücem Ulan çok mutsuzum valla mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben de gidicem mutsuzum,uykum da yok zaten. mutsuzluğumu paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kıyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaşıyorum gerçekten Bella beni en iyi sen anlarsın :( Benim de uykum yok kaçta kalkcan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 9da sınav. 1.5 saatlik yolum var işte bilmiyorum tam hesaplamadım da 6 civarı kalkmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 9.30 sanıyodum bella beni bi yarım saat daha üzdün saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Neyse bella tekrar başarılar sana yarın bu konu hakkında dertleşebiliriz ne kadar soruyu attığına dair hadi iyi geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben ne vizede ne finalde hiçbşide çalışmadım.kitaplarımın kapağı açılmamış.ve hayatımda muhasebe görmedim iktisatı falan 3 sene önce gördüm.nese mukadderat. dolayısıyla kalcam herhalde sdklf sana da başarılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sen yine 3 sene önce görmüşsün :D :D :D saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 gitmezseniz bişey olmuyo mu ya? ünide görcen dersleri işte sonra aöf sınavında verirsin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Öyle olcakta ne verirsem kardır gözüyle baktığımızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Dartanian said: Ya bişeyi merak ediyorum ben bankacılık ve finanstaki işletmeye giriş iktisada giriş dersleri hede hödöyü verirsem aöfdeki bu derslerden muaf oluyo muyum orda da ayrı sınava girmem gerekiyo mu? hayır (konunun gerisini okumadım bu arada cevaoverilmiş de oaliblirt :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ee nasıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar