Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Aylar once ılk test'e katılmıstım bır kac arkadasımla.Oyun tam bır hayal kırıklıgı yaratmıstı.Eger 14 gun boyunca oyunu denemek ısteyen varsa 1.2 gb lık dosyayı ındırerek ve ea ya uye olarak oyunu oynayabılırler. Sims Online Ea uyelık[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 çok teşekkürler bunu kara kara düşünüyordum oynamalıyım deliricem diye :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Sende yukle ve gır oyuna,yorumunu merakla beklıyorum.Ama testerların cogu begenmemıs benım gıbı.Yenılık sart[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hmm yukleyemiyorum login mi ne istiyor pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 fileplanet'a ucretsız oluver uye.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 oyunun amacı bi yerden sonra flörte dönüşüyor.bayıyor felaket derecede[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 27 April 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 zaten sims baymıyor mu belli yerden sonra? yada şöyle daha genel konuşalım sim ırkı baymıyor mu belli bir yerden sonra simleri konu alan her oyunun belli sınrıı var ondan sonra bayıyor sürekli aynı tekrar işkence gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 PS2 deki sims baya hoşuma gitti 3d oluşu oynanışı filan süper.Ama net üzerinden kasılacak bir oyun olarak görmüyorum.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ps2 dekı simsle kımse zaten bır tutmasın pc dekı sıms'ı.Pc de Sims online bıle ınsanları bayarken,ps2 dekı sims oynanıs ve grafık acısından pc den 1000 kat daha ıyı.2 kısıde karsı karsıya oynanması cok daha guzel.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 simofle icqdan yollasana bana şifreleri :) üşeniyorumda ;) kaç mb bu arada sims online falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 1gb yaw :) bu cable ile zor yükleriz :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar