Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Cizimleri cok ilginc olan mitolojik/bilimkurgu bir dizi, 13 bolum 1999 yilindan.. Pek iyi not almamasina karsin ben cok begendim cok ilginc bir dizi, konuya tamamen sadik kalmadigi gibi bir cok bilim kurgusal yonleri var, gelecekte gecen alexander gibi =) Ilk savas sahnesinden bir goruntuReign video (15meg, divx video, ogg vorbis audio codec) Animenfo ReviewReign: The Conqueror[Bu mesaj Ytse tarafından 23 Mayıs 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Indirip izlemistim sharreactor a ciktigi gibi cok guzeldir, oneririm herkese Tek sorunu baslarda insan cizimlerine, tiplemeleri falan itici buluyosun, kari tipli herifler falan :P ama guzeldir aksiyonu guzel[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Hocam o cizimler cok iyi ya, yani klasik japon tiplemesi bayiyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 up diyorum.. bunu yapan eleman (peter chung) animatrix icin de kisa bir anime yapmis bunu yeni ogrendim (ufak maymunumsu bi yaratikla yakaladiklari robotu convert etmeye calistiklari bolum) Ayrica Aeon Flux die MTV icin bir cartoon yapmis, su anda download ediyorum bunu ve cizimler cok hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çok iyi bir seri gini gözükmüyor:( Title Reign The Conqueror Category OVA Total Episodes 13 (13 x 25 mins) Genres Action, Adventure, Fantasy, Historical Settings Year Published 1999 Studio Madhouse Production US Distribution TOKYOPOP User Rating 5.2/10.0 (24 reviews) (Statistic)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 asla user rating lere bakmadim anime manyaklari cok sevmeyebilir bu seriyi, cunku bildigimiz anime cizimlerinden cok farkli. Ama Steampunk gibi teknolojinin mitolojiye ysansimasini yapmis olmalari super bir olaydi bence, severek izledim ve bir an sikilmadim izlerken.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar