KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 al buyur burdan yak daha önce yayınlandı kardeşim :) azcık forumu okuyalım veya takip edelim etmiyorsk konu açmadan önce biraz titizlik ile araştıralım.. aion modları belli olsunda bu davranışlar nasıl olsa kesilir :D şimdi birşey yazıcaktımda haldun'u karıştırmiyim bana sinirli zaten :D
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Sen gerçekmisin ? Yoksa numaradan flan mı eklediler seni buraya AionTR'den sonra ? Ben Aion 1.5 Patch adında bir başlık göremiyorum şu anda sen görüyorsan bence hic forum flan kullanma.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nerden türüyor bu tipler :) forumun düzenini 2 günde bozdunuz. nerede denyo varsa guild kurmuş adam sanmış kendini işte bu tipler yüzünden yabancı guiler oluşumunda olmaktan SONSUZ ZEVk duyorum. aiontr den sonra mı lol o sitenin genel kullanıcı kalitesi ortada. evet bir süre baktım insaların üstünde para kazanmak için millete oyunu 49.99-.59.99 € bazında sattırmaya çalışan bunun reklamını yapan bir site. aramızdaki fark burada ben ise burada steam den aynı oyunu $ bazında alıp kullanıcıların çıkarlarını düşünürüm. siz ve sizizn gibilerde kullanıcısını kullanarak 3 kuruş peşinde koşan adamlarsınız.
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Senin de ne bebelikler yaptıgını biliyorum geçmiş oyunlarda KillerLord bıdı bıdı ötme şurda
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Rdoann said: Senin de ne bebelikler yaptıgını biliyorum geçmiş oyunlarda KillerLord bıdı bıdı ötme şurda ne yapmışım hangi oyunda yapmışım söylede herkez bilsin..
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Rdoann said: Senin de ne bebelikler yaptıgını biliyorum geçmiş oyunlarda KillerLord bıdı bıdı ötme şurda Ne alaka lan konuyla..tipe bak
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Kopartmak sıkar, Warhammer'daki ezikliklerinin sonucunda grubumuza almadık die ağlayıp ufak ufak yollandın.Aiontr'deki kuyruk acılarını burda çıkartamazsın ama denemeye devam
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 lol ben warhammer da türk guildde olmadım hiç hiç bir oyunda olmadsım. senin kasıntının nedeni belli oldu aiontr tayfası işte :D aiontr de ne oldu banlandım mı ne oldu ? ortamı sevmedim kendi hesabımı sildim. üyeleri kullandığınızı yazdım başka bir nick ile hepinize kuyruk acısı kaçtı.. sonrasında.. aynı olayda ben buraya geldim üyeleri uyardım dlgamer dan alırsanız 49.99 ve 59.99 € steam den alırsanız 49.99 ve 59.99 $ olarak eee doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama ben insanları düşünürüm sizin gibi kullanarak 3 kuruş kazamak için pahalıdan alacakları yerlere yönlendirmem..
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 3 gün önce foruma başlayan kendin ile başından beri paticikte bulunan bizleri lütfen aynı "cümle" içersinde tutma. Yabancı oluşumlara gelince Türkiyede yabancı oluşumları başlatılması genellikle senin gibi oyun oynama , iletişim kurma özürlü insanlar yüzündendir. Bugün halen oturmuş bir Türk guildi olmamasının sebebini teşkil ediyorken lütfen bulunduğun yabancı oluşumdan bahsetme. Steam accountlarına gelince ben şu anda steamin sitesinde satılık bi Aion göremiyorum. Birde ufak bir öneri yazdıklarını kendin editleme, ilkokuldan Türk Dili dersini düzgün almış bir öğrenci bul cok daha efektif olucaktır. 3 gün sonra burdanda banlanıcağının kanısındayım ondan dolayı uzatmayı yersiz buluyorum. Zegna bugün yarın online olur ne olsa ^^.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 oldu canım oldu yazılanlar ortada. benim yazımın üstünden steam den alan kaç kişi oldu kaç kişi mesaj attı şu nasıl bu nasıl dedi yani steam den aldılar sen merak etme.. DALtanyan said: Yabancı oluşumlara gelince Türkiyede yabancı oluşumları başlatılması genellikle senin gibi oyun oynama , iletişim kurma özürlü insanlar yüzündendir. Bugün halen oturmuş bir Türk guildi olmamasının sebebini teşkil ediyorken lütfen bulunduğun yabancı oluşumdan bahsetme. wayyy be
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 killerlord böyle insanların açtığı her topici taciz etmeye devam edersen ban yersin forumdan benden söylemesi,sen buranın moderatörü değilsin, çok canın sıkılıyorsa çık dışarı hava al, gidip her topic açanın topicine açılmıştı bilmemneydi forum düzeni bıdı bıdısı yapma. can sıkıyorsun sivilce gibi patlatırlar seni, tüm iltahabın akar rahatlarsın.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben ne buranın moderatörüyüm ne bekçisi. açılmış aynı topic varsa ve takip ediyorsam elbette yazarım. Butür konuşmalardan kimin banlanabileceği belli. ben sana güzel bir cevap veririm ama kusura bakma ne bana ne benim terbiyeme uygun değil.
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ne acayip bir forum olmuş burası racon kesen kesene her başlıkta. kurtlar vadisi aion olmuş direk.
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 KillerLord said: lol ben warhammer da türk guildde olmadım hiç hiç bir oyunda olmadsım. senin kasıntının nedeni belli oldu aiontr tayfası işte :D aiontr de ne oldu banlandım mı ne oldu ? ortamı sevmedim kendi hesabımı sildim. üyeleri kullandığınızı yazdım başka bir nick ile hepinize kuyruk acısı kaçtı.. sonrasında.. aynı olayda ben buraya geldim üyeleri uyardım dlgamer dan alırsanız 49.99 ve 59.99 € steam den alırsanız 49.99 ve 59.99 $ olarak eee doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama ben insanları düşünürüm sizin gibi kullanarak 3 kuruş kazamak için pahalıdan alacakları yerlere yönlendirmem.. Aiontr umrumda deil 3-4 mesajım belki wardır belki yoktur ama uzaktan bakarak herşeyi zaten net goruorum.Kısa bi süre orda takılan her insan snn neden nick deiştirdiğini anlar.Walla paticik olsun aiontr olsun resmen komedi bi haldesin.Aiontr'nin kendi sahibi ve yöneticileri bile oyunu DLgamer'den aldıgına göre milleti kazıklama gibi bi amacının oldugunu düşünmuorum.Ki ben de Dlgamer'den aldım oyunu.Ncsoft'un kendi official sitesinde bile oyunun Euro ile satılması ve Steam'le çelişmesi zaten bir garip.Ayrıca Gm'lerle duydugumuza göre Steam'deki purchase sistemi deişmiş aion için.Türkiye'de steamden oyunu almaya çalıştıgınızda bu ürün regionunuza verilememektir uyarısı veriyormuş.Yani steam'de satılan oyun 60$ olmaya devam etmekle beraber US version olarak devam edecekmiş.Son bi kac gun icersinde oyunu almış olanlar olaydan yırttılar buyuk ihtimalle ama sonradan alanlar US versiyonu olmadıgına emin olmadan Steam'den almasınlar.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yeter post kasma artık kusturdun insanı, illa şikayet ettiriceksin, tekdirle uslan işte, hala 16 yaş zihninle birşeyler idda ediyorsun, komik duruma düşüyorsun işte, kültür seviyeni eğitim düzeyini ifşa et o zamanda anlıyalım hangi sadrazamın sol torunuymuşsun evladım.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Rdoann said: KillerLord said: lol ben warhammer da türk guildde olmadım hiç hiç bir oyunda olmadsım. senin kasıntının nedeni belli oldu aiontr tayfası işte :D aiontr de ne oldu banlandım mı ne oldu ? ortamı sevmedim kendi hesabımı sildim. üyeleri kullandığınızı yazdım başka bir nick ile hepinize kuyruk acısı kaçtı.. sonrasında.. aynı olayda ben buraya geldim üyeleri uyardım dlgamer dan alırsanız 49.99 ve 59.99 € steam den alırsanız 49.99 ve 59.99 $ olarak eee doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama ben insanları düşünürüm sizin gibi kullanarak 3 kuruş kazamak için pahalıdan alacakları yerlere yönlendirmem.. Aiontr umrumda deil 3-4 mesajım belki wardır belki yoktur ama uzaktan bakarak herşeyi zaten net goruorum.Kısa bi süre orda takılan her insan snn neden nick deiştirdiğini anlar.Walla paticik olsun aiontr olsun resmen komedi bi haldesin.Aiontr'nin kendi sahibi ve yöneticileri bile oyunu DLgamer'den aldıgına göre milleti kazıklama gibi bi amacının oldugunu düşünmuorum.Ki ben de Dlgamer'den aldım oyunu.Ncsoft'un kendi official sitesinde bile oyunun Euro ile satılması ve Steam'le çelişmesi zaten bir garip.Ayrıca Gm'lerle duydugumuza göre Steam'deki purchase sistemi deişmiş aion için.Türkiye'de steamden oyunu almaya çalıştıgınızda bu ürün regionunuza verilememektir uyarısı veriyormuş.Yani steam'de satılan oyun 60$ olmaya devam etmekle beraber US version olarak devam edecekmiş.Son bi kac gun icersinde oyunu almış olanlar olaydan yırttılar buyuk ihtimalle ama sonradan alanlar US versiyonu olmadıgına emin olmadan Steam'den almasınlar. lol ben hesabımı silince girmedim takiii HALDUN bana bu dlgamer olayını söyleyene kadar.. değişmişse dün, bugün değişmitir sonuçta 3 kişi 10 kişi kim ne aldıysa kar etti bu yeter bana.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Glatheros said: yeter post kasma artık kusturdun insanı, illa şikayet ettiriceksin, tekdirle uslan işte, hala 16 yaş zihninle birşeyler idda ediyorsun, komik duruma düşüyorsun işte, kültür seviyeni eğitim düzeyini ifşa et o zamanda anlıyalım hangi sadrazamın sol torunuymuşsun evladım. heh yaz yaz çekinme daha açık yaz hoşuma gidiyor post kastırın bana böyle nihohah zihniyete bak....
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ta kimmiş bu haldun gelsin o söylesin. yok mod olacakmış yok şu bu. moderatör olmak forum ağalığı demek değil çocuğum. haldun sana sesleniyorum gel bize kendini tanıt, elçin pek bir cahil, zeval olacak.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 lol haldun aiontr nin yöneticilerinden birisi.. benle alakası yok çocuğun kurban olsun sana lol gülüyoruz sizlere sadece..
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 KillerLord, Haldun'u çok iyi tanır lalala..
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aiontr ne haldun kim, yada yemişim haldunu burası paticik?
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 evet fazlası ile.. neyse sizlerin seviyesi belli bu konuda bir takım şeyler düzelene kadar size kolay gelsin...
Öne çıkan mesajlar