Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion 1.5 Patch Notları *Open Beta*

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
al buyur burdan yak daha önce yayınlandı kardeşim :) azcık forumu okuyalım veya takip edelim etmiyorsk konu açmadan önce biraz titizlik ile araştıralım..

aion modları belli olsunda bu davranışlar nasıl olsa kesilir :D
şimdi birşey yazıcaktımda haldun'u karıştırmiyim bana sinirli zaten :D
Mesaj tarihi:
Sen gerçekmisin ? Yoksa numaradan flan mı eklediler seni buraya AionTR'den sonra ?

Ben Aion 1.5 Patch adında bir başlık göremiyorum şu anda sen görüyorsan bence hic forum flan kullanma.
Mesaj tarihi:
nerden türüyor bu tipler :) forumun düzenini 2 günde bozdunuz. nerede denyo varsa guild kurmuş adam sanmış kendini işte bu tipler yüzünden yabancı guiler oluşumunda olmaktan SONSUZ ZEVk duyorum.

aiontr den sonra mı lol o sitenin genel kullanıcı kalitesi ortada. evet bir süre baktım insaların üstünde para kazanmak için millete oyunu 49.99-.59.99 € bazında sattırmaya çalışan bunun reklamını yapan bir site.

aramızdaki fark burada ben ise burada steam den aynı oyunu $ bazında alıp kullanıcıların çıkarlarını düşünürüm.

siz ve sizizn gibilerde kullanıcısını kullanarak 3 kuruş peşinde koşan adamlarsınız.
Mesaj tarihi:
Kopartmak sıkar,

Warhammer'daki ezikliklerinin sonucunda grubumuza almadık die ağlayıp ufak ufak yollandın.Aiontr'deki kuyruk acılarını burda çıkartamazsın ama denemeye devam
Mesaj tarihi:
lol ben warhammer da türk guildde olmadım hiç hiç bir oyunda olmadsım.

senin kasıntının nedeni belli oldu aiontr tayfası işte :D aiontr de ne oldu banlandım mı ne oldu ? ortamı sevmedim kendi hesabımı sildim. üyeleri kullandığınızı yazdım başka bir nick ile hepinize kuyruk acısı kaçtı.. sonrasında..

aynı olayda ben buraya geldim üyeleri uyardım

dlgamer dan alırsanız 49.99 ve 59.99 €
steam den alırsanız 49.99 ve 59.99 $ olarak

eee doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama ben insanları düşünürüm sizin gibi kullanarak 3 kuruş kazamak için pahalıdan alacakları yerlere yönlendirmem..
Mesaj tarihi:
3 gün önce foruma başlayan kendin ile başından beri paticikte bulunan bizleri lütfen aynı "cümle" içersinde tutma. Yabancı oluşumlara gelince Türkiyede yabancı oluşumları başlatılması genellikle senin gibi oyun oynama , iletişim kurma özürlü insanlar yüzündendir. Bugün halen oturmuş bir Türk guildi olmamasının sebebini teşkil ediyorken lütfen bulunduğun yabancı oluşumdan bahsetme. Steam accountlarına gelince ben şu anda steamin sitesinde satılık bi Aion göremiyorum. Birde ufak bir öneri yazdıklarını kendin editleme, ilkokuldan Türk Dili dersini düzgün almış bir öğrenci bul cok daha efektif olucaktır. 3 gün sonra burdanda banlanıcağının kanısındayım ondan dolayı uzatmayı yersiz buluyorum. Zegna bugün yarın online olur ne olsa ^^.
Mesaj tarihi:
oldu canım oldu yazılanlar ortada. benim yazımın üstünden steam den alan kaç kişi oldu kaç kişi mesaj attı şu nasıl bu nasıl dedi yani steam den aldılar sen merak etme..

DALtanyan said:

Yabancı oluşumlara gelince Türkiyede yabancı oluşumları başlatılması genellikle senin gibi oyun oynama , iletişim kurma özürlü insanlar yüzündendir. Bugün halen oturmuş bir Türk guildi olmamasının sebebini teşkil ediyorken lütfen bulunduğun yabancı oluşumdan bahsetme.

wayyy be
Mesaj tarihi:
killerlord böyle insanların açtığı her topici taciz etmeye devam edersen ban yersin forumdan benden söylemesi,sen buranın moderatörü değilsin, çok canın sıkılıyorsa çık dışarı hava al, gidip her topic açanın topicine açılmıştı bilmemneydi forum düzeni bıdı bıdısı yapma. can sıkıyorsun sivilce gibi patlatırlar seni, tüm iltahabın akar rahatlarsın.
Mesaj tarihi:
ben ne buranın moderatörüyüm ne bekçisi. açılmış aynı topic varsa ve takip ediyorsam elbette yazarım. Butür konuşmalardan kimin banlanabileceği belli.

ben sana güzel bir cevap veririm ama kusura bakma ne bana ne benim terbiyeme uygun değil.
Mesaj tarihi:
KillerLord said:

senin kasıntının nedeni belli oldu aiontr tayfası işte :D aiontr de ne oldu banlandım mı ne oldu ? ortamı sevmedim kendi hesabımı sildim. üyeleri kullandığınızı yazdım başka bir nick ile hepinize kuyruk acısı kaçtı.. sonrasında..

eee doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama ben insanları düşünürüm sizin gibi kullanarak 3 kuruş kazamak için pahalıdan alacakları yerlere yönlendirmem..

Aiontr umrumda deil 3-4 mesajım belki wardır belki yoktur ama uzaktan bakarak herşeyi zaten net goruorum.Kısa bi süre orda takılan her insan snn neden nick deiştirdiğini anlar.Walla paticik olsun aiontr olsun resmen komedi bi haldesin.Aiontr'nin kendi sahibi ve yöneticileri bile oyunu DLgamer'den aldıgına göre milleti kazıklama gibi bi amacının oldugunu düşünmuorum.Ki ben de Dlgamer'den aldım oyunu.Ncsoft'un kendi official sitesinde bile oyunun Euro ile satılması ve Steam'le çelişmesi zaten bir garip.Ayrıca Gm'lerle duydugumuza göre Steam'deki purchase sistemi deişmiş aion için.Türkiye'de steamden oyunu almaya çalıştıgınızda bu ürün regionunuza verilememektir uyarısı veriyormuş.Yani steam'de satılan oyun 60$ olmaya devam etmekle beraber US version olarak devam edecekmiş.Son bi kac gun icersinde oyunu almış olanlar olaydan yırttılar buyuk ihtimalle ama sonradan alanlar US versiyonu olmadıgına emin olmadan Steam'den almasınlar.
Mesaj tarihi:
yeter post kasma artık kusturdun insanı, illa şikayet ettiriceksin, tekdirle uslan işte, hala 16 yaş zihninle birşeyler idda ediyorsun, komik duruma düşüyorsun işte, kültür seviyeni eğitim düzeyini ifşa et o zamanda anlıyalım hangi sadrazamın sol torunuymuşsun evladım.
Mesaj tarihi:
Rdoann said:

KillerLord said:

Aiontr umrumda deil 3-4 mesajım belki wardır belki yoktur ama uzaktan bakarak herşeyi zaten net goruorum.Kısa bi süre orda takılan her insan snn neden nick deiştirdiğini anlar.Walla paticik olsun aiontr olsun resmen komedi bi haldesin.Aiontr'nin kendi sahibi ve yöneticileri bile oyunu DLgamer'den aldıgına göre milleti kazıklama gibi bi amacının oldugunu düşünmuorum.Ki ben de Dlgamer'den aldım oyunu.Ncsoft'un kendi official sitesinde bile oyunun Euro ile satılması ve Steam'le çelişmesi zaten bir garip.Ayrıca Gm'lerle duydugumuza göre Steam'deki purchase sistemi deişmiş aion için.Türkiye'de steamden oyunu almaya çalıştıgınızda bu ürün regionunuza verilememektir uyarısı veriyormuş.Yani steam'de satılan oyun 60$ olmaya devam etmekle beraber US version olarak devam edecekmiş.Son bi kac gun icersinde oyunu almış olanlar olaydan yırttılar buyuk ihtimalle ama sonradan alanlar US versiyonu olmadıgına emin olmadan Steam'den almasınlar.

lol ben hesabımı silince girmedim takiii HALDUN bana bu dlgamer olayını söyleyene kadar.. değişmişse dün, bugün değişmitir sonuçta 3 kişi 10 kişi kim ne aldıysa kar etti bu yeter bana.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

yeter post kasma artık kusturdun insanı, illa şikayet ettiriceksin, tekdirle uslan işte, hala 16 yaş zihninle birşeyler idda ediyorsun, komik duruma düşüyorsun işte, kültür seviyeni eğitim düzeyini ifşa et o zamanda anlıyalım hangi sadrazamın sol torunuymuşsun evladım.

heh yaz yaz çekinme daha açık yaz hoşuma gidiyor post kastırın bana böyle nihohah zihniyete bak....
Mesaj tarihi:
ta kimmiş bu haldun gelsin o söylesin. yok mod olacakmış yok şu bu. moderatör olmak forum ağalığı demek değil çocuğum. haldun sana sesleniyorum gel bize kendini tanıt, elçin pek bir cahil, zeval olacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...