sawyer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bir bayan arkadaşım Ege Üniversitesini kazandı ve yurt çıkmamış İzmir'ide bilmiyor dolayısı ile ev arkadaşlığı yapabilecek veya yardımcı olabilecek bayan arkadaşlar varsa sevinirim :) Edit: yeri uygun değilse taşıyın lakşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 neden cinsiyet ayrımı yapıyosunuz ben bir erkek olarak yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hahaha bende zicklerim der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ırkçı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu kadar kısa sürede nasıl halletcek barınma işini merak ettim valla o değil de millet ne güzel ekşınlara girişiyor ben evde kaldım üni'ye 20dk mesafede oturuyorum ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar