Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchlight

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

oyun guzel. daha karanlik ve muzikler falan daha adult.. kedi veya kopek pet aliyorsunuz, 3 karakter var talentler vs tabiiki mevcut gayet oynanabilir. talentler 3 grupta wow gibi. yani 3 ana sinif aciliyor ama icinde 3 farkli karakter olabilirsiniz.

ornegin hatunu actim ama bu ranged sinif kendi icinde uce ayriliyor , rogue, arbiter , marksman..

levelledikce skill pointlerle skilleri kendinize gore degistiriyorsunuz.

diablo yu yapan ekibin onemli kisisinin eli oldu kesin muzik vs cok benziyor. guzel oyun..

zoom out in var ancak 1920 cozunurlukte az biraz daha zoom out olsa iyi olurdu. kamera sabit ceviremiyorsunuz.

gerisi hack and slash.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok iyi ya,ilaç gibi geldi ne zamandır hack & slash vermediğim bünyeye. 6 level bi marksman hatun yaptım (ha bu arada 504mb'lık skidrow versiyonu çalıştı bende ne hikmetse ^^),dual pistol olayı çok hoşuma gitti özellikle. kanuni'nin dediği gibi oyun resmen diablo kokuyo,müzikler karanlık ortamlar filan. indirin oynayın pişman olmazsınız :p
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla dikkat etmedim ben warrior oynuyorum su an icin super. talen resetleme olmayabilir ya da varsa bile ilerki levellerdedir herhalde.

iki tane silahim varki anam anam :)

diablo 3 anca bu olur bence. biraz daha iyi grafik eklerler ama gerisi budur :)

abartiyim az.
Sosyal ağlarda paylaş

Basically, respec potions have a Rarity.
It's currently zero - you just set it to something other than zero.
You can then just dump it into a merchan'ts inventory, and voila - purchasable respec potion
If people have trouble getting it working, we'll make a mod for you and post it

oyun moddinge cok acik bir oyun oldugu icin adamlar ya kendileri bir mod ekleyeceklermis ya da millet cok basit sekilde ekleyebilirmis bu modu. su anda oyunda varmis ama degeri zero. birileri modlarsa respec potionlarla sorun cozulecek.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sanki d3 beta demosu gibi be. grafikler comic tarzi olmasa yutturursun millete d3 beta diye eheh. ufak ve mutevazi oyun baya sevdim valla. p4 pcde max grafikle rahat rahat oynaniyor. d3 bekleyen herkesin oynamasi lazim aspirin niyetine.

fate'e cok benziyor. ama sanki biraz daha adult olmus gibi. oyuna eklenecek cok sey var ama erken cikarip sonra ekleriz diye dusunmusler (ki en mantiklisi, o kadar cok d3 bekleyen kisi oynuyor ki oyunu).
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis itemlar yapılıyor yalnız,bayıldım. blacksmith'ten zaten normal haliyle bile çok iyi olan bi mavi bow aldım, 4 kere enchant bastım üstüne (2 kez npcden 2 kez de dungeonda bulduğum enhancement stonedan) sapık bişey oldu =P

bu arada multi oluo mu ya bu,hiç dikkat etmedim menüde filan. zevkli olabilir bayaa.
Sosyal ağlarda paylaş

multisi yok ancak mmo sunu hazirliyorlar bunun. mythos ekibiydi bu adamlar zaten sonra kapandi flagship kendi firmalarini kurup bunu cikardilar simdi mmosunu yapacaklar nefis olacak.. mythos superdi betasi vs.

drea bence bu fateden 10 kat daha iyi oyunda yok yok.. saka ile karisik dedim d3 bundan fazla ne verir bilemem. daha iyi grafik animasyon o kadar. oyun bu turun her seyini kapsiyor nerdeyse.

oynanabilirligi muhtesem ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...