Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hidden images

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horace'ın forumda kullandığı bir resmin linkindeki siteyi incelerken bunları gördüm. Highligt edildiği zaman gizli resim görünüyor.

Benim merak ettiğim bunların nasıl yapıldığı. Bilen var mı?

örnek resim

not: Dikkat resimler hafif çıplaklık içerir.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 11 Mayıs 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Peki ikinci resmi giydirme olayı nasıl oluyor? Nasıl pixel by pixel bölüyorsun? Renk derinliği ne oluyor?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
bu şekilde yapmakla bişey olmayacağı kesin. ancak deviantart yada benzeri sitelerde amaaaaaan kimse çalmasın eserimi derseniz orada kullanabilirsiniz. Öyle çok değerli birşeyi olanda internete koymasın o zaman.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
ya highlightla alakası yok zoom + yada - yapın bi boy küçülsün gözüküyo herşey[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
hiçbiyere filan gidemezsin.[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tekniği kaptım da bir sorum var, elimde bir grid var atıyorum 300x400'lük. Bunu kullandığım imaja göre büyütmek istiyorum. Transform ettiğim zaman gridde kullanılan 1 pix dolu 1 pix boş özelliği bozuluyor hali ile. Bozulmaya göre 4 pix dolu 2 pix boş gibi. Özelliğini bozmadan nasıl büyütebilirim yada kendi istediğim şekilde sıfırdan bir grid'i nasıl oluştururum?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
5 kere - zoom yapınca direk gitar gözüküyor.
yani
zoom : 266 x 240[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
  • Yeni Oluştur...