ReSeSiF Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Arkadaşlar 2 haftadır girmediğim site aramadığım yer kalmadı,hiç bi yerde bulamadım şu oyunu.Allah aşkına birisi bana yardımcı olsun bir link verenin 40 yıl kölesi olucam walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Oyunun kendisini mi arıyorsun yoksa tam çözümünü mü? Tam çözümünü arıyorsan şimdiye kadar bulman gerekirdi. Yok eğer oyunu download etmeye çalışıyorsan biraz zor bulursun. Eğer oyunun satıldığı bir yer arıyorsan niye internet'te arıyorsun? (Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Bakıköy Magic Computer'da vardır mesela.)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. [Bu mesaj Eraq tarafından 03 Haziran 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oyunun tamını arıyorum.Neden bulmam bu kadar zor nette bi oyun bile bulamıyosam(p2p programları vs hariç ama onların cogunda bile yok) ne anlamı war adsl almanın.Sturm bana bi yolla gonderirsen cok sevinirim agbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bunun sebebi oyun share etmeye harddisk dayanmayacak olması.kapasite yetmez oyun arşivini share edebilmek için.bu yüzden p2p larda sadece güncel oyunları kolay şekilde bulabilirsin, eskiye döndükçe hele hele eski cd oyunu gibi hem zor bulunan hemde bytesal açıdan boyutu büyük olan oyunlar bulması en zorlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 arcane dogru soyluyorsunda,site yapsınlar ağbi upload etsinler oyunları çekelim bizde..kimse yapmıyor demekki bi adam yapsa direk kapışılcak vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oyun bende var ama sunu soyliyim baya kotuydu bole biraz arazide geziniyorsun admalari kesiyorsun diablo gibi sehir var ama yaratiklar sehre giriyor sora bir kale gibi bisi var bir giriyorsun abartmiyorum 60 70 adam yani 5i seni cok rahat oldurebilecek gucte höh die kalmiştim :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 arkadaşım ben oyunu arıyorum yorum yapın demiyorum ki yardım istiyorum anlayacagın geyik değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar