Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 evet kaspersky kullaniyordum ama bugun license doldu ve su an yenisini alack durumum yok, bu yuzden 1 ay kadar free antivirusle idare edeyim diyorum. sistemi kastirmayan ve iyi olan bir free anti virus soyler misiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 avira antivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 eskiden kullaniyordum ama emin degilim, iyi midir acaba koruma bakimindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 avira en iyi free antivirus'tür. Bir kere kastırmasın demissin. Kaspersky'nin yanına bile yaklaşamaz bilgisayarı zorlama konusunda. Tavsiyem Avira + Comodo firewall kurman sağlam free güvenliğin olucaktır. EDIT: yalnız comodo makinayı zorlar biraz zorlamasın dersen Outpost Firewall'u oneririm oda comodo kadar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Avirayi son 5 senedir kullaniyorum 2 sene önce 1 kere yemistim virus. Bilgisayari kasmamasi da en büyük +'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar