BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://www.interspor.com/html/kondisyon-urun.php?id=263 elimdeki ürün bunun bir model eskisi odamda koyacak yerim olmadığı için satıyorum buradaki ürünle tek farkı görünüş ve minderleri diğer özellikleri aynı zaten son 1 senedir kullanamadım ama oldukça sağlam en fazla 100 kiloya kadar tartıyormuş ama bana satan adam daha büyük ağırlıklara dayanır demişti fiyat olarak 200 TL istiyorum daha düşük fitaya satmaktansa elimde tutmayı ileride daha geniş bir yerim olursa orada kullanmayı tercih ederim öm lere açığım anacığım ayrıca bir de bu fitness pump var ama benim işime yaramadı daha kilolu ve koları şınav şekerken bedeninş taşımakta zorlananlar içinmiş ehe onu da 90 a bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 eet bunda süper pump olurmuş. kamasutra volume 2009' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 beni artık kesmiyor ondan genç bünylere devrediyorum :P (insan kendi konusunu trollemeye görsün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 öh 200 fazla biraz. Ben geçen sene Weider marka görünüş olarak birebir aynı olananını hepsiburada'dan 110'a almıştım. Ama şunu diyebilirim çok sağlam birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Baltalamak gibi olmasın ama verdiğin yeni modelin 0'ı 215 lira ve kargo gibi dertleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sehpayı 150 ye bırakıyorum yer işgal ediyor diye kafamı ütülediler alın kurtarın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar