BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sen olmussun pardon :D ama bellanın sorusuna cvp ver benmkine değil benimkinin bi önemi kalmadı artık :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 öncelikle bellayı alnından öperim. içimden geldi sana da hoşgeldin BissQuit. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hoşbulduk dolorescim :D bende senin alnından öptüm neremden geldigini belirtmeden :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Puslu Kıtalar Atlasından; Güçlü mbir hükümdar ordusunu toparlar ve dümdüz doğuya doğru ilerleyerek, her şeyi ele geçirerek 10 yıl boyunca ilerler. İlerlerken herşeyi geriye başkantine yollar. 10 yıl sonra hiç görmediği dev gibi bir şehirle karşılaşır ve kuşatma altına alır, 10 yıl boyunca kuşatma devam ederken, bir haberci geldiği yerden gelir ve dev gibi bir ordunun on yıl önce başkenti kuşattığını söyler. bunun üzerine hükümdar kuşatmayı kaldırır, ve gerisin geriye döner, 10 yıl sonra başkentine gelince burasının kuşattığı yer olduğunu anlar. İşte o adam EFRASİYABtır:D Dünyanın düzlüğüne güzel bir atıf:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 vay salak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 o zaman ben BissQuit'ime laf atma :D onunda bi anlamı var elbette bisküviden gelio ama amerikan özentiliği ile alakası yok..ingilizlere özeniyorum ben :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Höst len. Laf etmeyin adamıma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bırak etsinler :D çünkü aynen öyle be kardeş.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: o zaman ben BissQuit'ime laf atma :D onunda bi anlamı var elbette bisküviden gelio ama amerikan özentiliği ile alakası yok..ingilizlere özeniyorum ben :P neyine özeniyorsun İngilizlerin. küçücük bir adada sıkışmış Sir sir diye koşuşturan kadının tekine kraliçe diyen korsan topluluğu. Oysa bizkü 4 cihana korku salmış Viyanaya saldırmış bir ecdadın torunlarıyuz. Breh breh breh:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 :D aman allahım sölediklerimi ciddiye alan bir osmanlı evladı:D broo ingilizlerin neyini örnek alayım ya sen kendin sölemişsin bak ne güzel :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Aynen aslanım. Şimdi sil hesabını, adam gibi bir "bisküvi" niki al. O kadar kastığın postlarda gidecek amma velakin takma kafana:) Kastırırz biz seni:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yok artık o benimle bütünleşen bir kelime oldu..yakında onu TDK sözlüklerinde görebilirsin :D :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 TÜrkçe nick alalım, almayanları uyaralım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 püsküüt diye al. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 CEDDİN DEDEN NESLİN BABAN! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 TÜrküm Doğruyum, dürüstüm İyiyim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 evet hadi yeni bi başlangıç yap. ne dersin? herşeye yeni baştan başlayalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dartanian said: CEDDİN DEDEN NESLİN BABAN! 3. Viyana kuşatması geliyorrrr! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ÇOK GAZA GELDİM YÜRÜYÜN ARKADAŞLAR ALLLAALALALALALALALALALALA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Sen önden git, ben geliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Tamam gidiyom düşün o derece gazdayım alalalalalala Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bir Elinde kalkan, bir elinde hançer Haydi gazanfer! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BU karizma bizde olsa Avrupayı fethetmemize gerek kalmazdı. Tüm avrupa kızları önümüze dizileceğinden, Yeni nesil TÜrk olacağı için, kal'âyı içten fethedecektük. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ne kadar vaRmıs içinizde ya :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.