Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeNi geLmiş buLunduM..xD

BissQuit

Öne çıkan mesajlar

Puslu Kıtalar Atlasından; Güçlü mbir hükümdar ordusunu toparlar ve dümdüz doğuya doğru ilerleyerek, her şeyi ele geçirerek 10 yıl boyunca ilerler. İlerlerken herşeyi geriye başkantine yollar. 10 yıl sonra hiç görmediği dev gibi bir şehirle karşılaşır ve kuşatma altına alır, 10 yıl boyunca kuşatma devam ederken, bir haberci geldiği yerden gelir ve dev gibi bir ordunun on yıl önce başkenti kuşattığını söyler. bunun üzerine hükümdar kuşatmayı kaldırır, ve gerisin geriye döner, 10 yıl sonra başkentine gelince burasının kuşattığı yer olduğunu anlar. İşte o adam EFRASİYABtır:D Dünyanın düzlüğüne güzel bir atıf:)
Sosyal ağlarda paylaş

BissQuit said:

o zaman ben BissQuit'ime laf atma :D
onunda bi anlamı var elbette bisküviden gelio ama amerikan özentiliği ile alakası yok..ingilizlere özeniyorum ben :P

neyine özeniyorsun İngilizlerin. küçücük bir adada sıkışmış Sir sir diye koşuşturan kadının tekine kraliçe diyen korsan topluluğu. Oysa bizkü 4 cihana korku salmış Viyanaya saldırmış bir ecdadın torunlarıyuz.

Breh breh breh:D
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...