Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Faceteki profil fotoğraflarıma fotoğraf eklemek istiyorumda bi türlü başaramadım nasıl yapılıyo biri söylesin ltüfen. Bu arada daha önceden eklenmiş fotolar falanda var bi şey deişmemesi lazım ama yinede yaziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 profil fotonun üstne gel sağ üste kösede change dio ordan eger yapamıosan şifreni ve fotonu yolla ben yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 neyse bende bı soru sorayım pes 2009 da belli bi yere kadar geliyorum ondan sonra hata verıyor bu hatayı nasıl gıderebilirim bi kupa alamadık gıttı hata yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fenerbahçeyler oynuyosan alamıyosun kupa ondan olabilir. eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fenermı aman pırt biz karşıyakalıyız :P ben juve ile oynuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar