yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bizim uçakların hepsinin düğmesi amerikadaymış isterlerse bizi yok ederlermiş 2 dakkada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya şu internetten kredi kartının çalınacağı korkusuyla yaşayan zavallı insanlara acıyorum ciddi şekilde. ne paranoyaksınız lan. evet herşey sizin kredi kartınızı çalmak için yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben dalga geçiyorlar sanmıştım ilk başta Gerçi haklı olabilirler paticikten tanıdığımız birinin arkadaşına güvenerek download edersek kredi kartımız kesin çalınmaz 8-) En azından paticikten birinin arkadaşı yani bu jdownloader'ı yazan adam kim bilir hangi foruma üye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ehehe :) alın bu programı benim arkadaşın eski sevgilisi yazdı, kredi kartı hırsızlığı ve bullet ve fire proof özellikleri var. http://tinyurl.com/rapidkredikart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 G-RAP-IT SHARE efsanevi(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar