suvras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Jdownloader'dan bahsediyorum, otomatik modem resetliyor ve aynı zamanda indirilen rarları hjsplitleri, otomatik açıp kalan dosyaları siliyor. Aşağı yukarı her tür rapid türevi siteyi destekliyor. listenizi yükleyin ve gerisini o kendi hallediyor. Şimdiye kadar nasıl kullanmadım fark etmedim anlamadım kesinlikle. Hatta indirilen dosyanın bozuk inip inmediğini de denetliyor, yeniden indiriyor. Premium hesabı almanıza gerek yok kesinlikle neti kendiniz için kullanıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 iyimiş rep verdim paylaşıma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sorun şu ki sabit IP olan kablonette bu gibi şeyler kullanılamıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 o halde modemi resetleme özelliğini kullanmassın ama bu yine de diğer özellikleri kullanamayacağın manasına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 cryptload kullanıyodum ben. aşağı yukarı aynı şeyleri yapıyor da, resetlemiyor modem felan onun yerine kendisi sayıyodu deneyeyim şunu da bi sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya yu programın .rar'ın içindekini extract ettikten sonra rarı silme gibi bi özelliği yok mu 2 kat yer kaplıyo dosyalar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fakirlere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 çok zenginim ama neden para harciyim ki rapitşeyre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 _ILuVaTaR_ said: ya yu programın .rar'ın içindekini extract ettikten sonra rarı silme gibi bi özelliği yok mu 2 kat yer kaplıyo dosyalar hehe var elbette ayarları kurcala biraz görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Fistan said: fakirlere gel. rapid'e verceğim parayı hayır kurumuna bağışlamaya karar verdim ben de. fistoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Fistan said: fakirlere gel. 6 dolar için uğraştıkları şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 paypalla uğraşmak çok daha zor geliyor bana kredi kartı geçse direkt anlıcam da zaten lazım olmuyo o kadar daha bi gün albümsüz dizisiz filmsiz oyunsuz kaldığım olmadı niye para vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bunun halis muhlis Türkçe olanı var ki. Topluca link yapıştırıosun, sırayla indiriyor rapidden. http://www.cookiecodes.com/RapidDownloader/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bu rapiddownloader programı abaküs gibi kalmış jdownloader yanında. kaldı ki jdownloader da türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Evt, j daha da geliştirilmiş bir yazılım ama kafasına göre bu tip programlar bi site açsa, bişi indirse, girdiğin bilgilere ulaşsa, kredi kartı çalsa insanın ruhu duymaz, nete erişimine izin veriyorsun çünkü. O yüzden tanıdığım insanların yazdığı ve kötü amaç gütmediğinden emin olduğum programları kullanıyorum, tavsiye ediyorum : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 merak etme o program gayet güvenilir ve yüzbinlerce kullanıcısı olan aşmış bir yazılım. kodu yazanı bilmediğim programı kullanmam ise hakikaten güzel mantık, mesela bütün microsfot windows'u yazan takımla dolaşıp lan bunu gözüm tutmadı desen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 100k kullanıcı olursa yaklaşık 60k kredi kartı demektir. 3-5 kart çalmaktan daha mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 senelerdir kullanılan ve bu kadar çok kullanıcısı olan yazılımın kredi kartı çaldığını onlarca antivirüs yazılımı üreten güvenlik şirketleri dururken kimse tespit edemezken iddia etmek nasıl bir gerzekliktir çözemedim. bi anasının gözü benim zannetmek böyle bişi olsa gerek her halde. http://www.uludagsozluk.com/k/jdownloader/ http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=jdownloader http://www.itusozluk.com/goster.php/jdownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dostum programı yazan şirketin halkla ilişkiler bölümünden mi geldin? sanane ya? bırak adamları rahatca yazsınlar sana noluyo ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 suvras said: senelerdir kullanılan ve bu kadar çok kullanıcısı olan yazılımın kredi kartı çaldığını onlarca antivirüs yazılımı üreten güvenlik şirketleri dururken kimse tespit edemezken iddia etmek nasıl bir gerzekliktir çözemedim. bi anasının gözü benim zannetmek böyle bişi olsa gerek her halde. http://www.uludagsozluk.com/k/jdownloader/ http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=jdownloader http://www.itusozluk.com/goster.php/jdownloader gerzeklik değil gerizekalı dostum, adam bir tarihe trigger koyar, sonuçta internete erişime açtın mı sen bunu açtın. gider istediği dosyayı dl eder, çalıştırır, verileri upload eder, sen de gerzek gerzek bakarsın. kimse gidip programı suçlamıyor çalıyor diye, bilgisayarda izin verdiğin bir programın neler yapabileceğinden bahsediliyor. o bahsettiğin virüs programları bi şeye benzeseydi 2 dos komutuyla silinen autorun.inf tetikleyicili virüsü yokederdi. haala yapamıyolar. insanlara atar yapmadan önce bilgilerinizi test edin, ölçüp biçin. sonra gelip rezil olmayın burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 isteyen istediği gibi abuklayabilir de saçmalamamak kaydı ile istediğini söyleme hakkına benim de sahip olduğumu düşünmekteyim. hem bedava yazılımın ne gibi bir hissedarlığı olabilir ki olsa olsa rapid hissedarlığı düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bak, olay şu, ben de böyle program yapmış bir adamın gidip de içine bir şey atacağına inanmıyorum. ama teknik olarak mümkün, adam bir gün delirirse yapabilir bunu. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 suvras said: Fistan said: fakirlere gel. rapid'e verceğim parayı hayır kurumuna bağışlamaya karar verdim ben de. fistoş... rep verdim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fastreloader said: bak, olay şu, ben de böyle program yapmış bir adamın gidip de içine bir şey atacağına inanmıyorum. ama teknik olarak mümkün, adam bir gün delirirse yapabilir bunu. evet olay sırf muhalefet olmak adına abuklamak işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 arkadaşım sanane! muhalefet de olurum, abuklarım da sen mi yazdın kodumun programını? akşam akşam sinirleniriyosunuz? ulan inş adam yapar da alırsın eline kartını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar