EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Benim anladığıma göre bize kullanınca fazla dan quest veren bi olay...Ama nerden bulunur nerdemn temin edilir?Benim acc level 8 yani yeni başladım nerden bulabilirim? Şu ana kadar çok rare bi item bulamadım...Bitek Golden apple buldum onunda ne işe yarayacagını çözemeyince sattım... Neleri satmalıyım neleri satmamalıyım birde o konuda yardımcı olurmusunuz...Yani eski silahlar para ediyo epey denmiş bi topicde eski silah nedir :).... (Topicdeki başlıgı aşdım biraz ama kafamda epey bi soru var yol gösterirseniz sevinirim...)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 mandrake çok az çıkmaz ama çok olmadı mı da kullanışlı deildir... nerden temin edilir? çeşitli yaratıklardan çıkıyor... golden apple ise Healing Salve ın 2 katı kadar healing özelliğiyle beraber seltzer waterın yaptığını yapıyo yani panic disease vesaire gibi durumları düzeltiyo... satmanı tavsiye etmem... golden apple hayat kurtarır çünkü[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar