NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 öğrenci köyünü kazanmış bulunmaktayım. burda kalan arkadaşlar varsa avantajları dezavantajları nelerdir yardım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben de egeyi kazandım, selamlar :p bölüm neydi? duyduğuma göre kontenjanı azmış direkt öss sıralmasına göre alıyorlarmış falan. genel olarak iyi bir itibar bıraktı benim gözümde her ne kadar hiç işim olmasa da köyle yurtla vs. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 peyzaj mimarlığı kazanma ihtimalim düşükmüş ama yinede kapağı attık bakalım şimdi nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kontenjan az degil biraz problemli kayıt flm 2 ay 2kisilik odada tek basima kaldim bayada bos oda vardi bizim katta bi-iki ay yurtta idare edip eve cik derim bornova(kucukpark-ozkanlar) yada metro duraklarina yakin yerler olabbilir.onun disinde pek bi dezavantajini gormedim ama tavsiye etmem pek rahat degil yurt hayati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar