dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Muhakkak vardır da aradığım nezih bi ortam, içersinde seçkin öğrenciler olsun, rahat edelim.Broşür vs dağıtılıyor ya bunların birçoğu cemaatçi imiş yok şöyleymiş böyleymiş dediler, ben, yatçak bi yer buluruz gözüyle bakıyordum oysa ki.Kyk yurtlarında kaçıncı yedeğe kadar yurt çıkma şansı var bu konuda da bilginiz varsa alalım. Madem açtık biraz özelimden bahsedeyim yurda geçiş yapmak istiyorum; öncelikle ailem ayrıldığından, çevredekilerin statüsü yerlerde gezindiğinden, bir ev düzeni olmadığından, ev lokasyonunun berbat olmasından ötürü, daha da bahaneler ekleyebiliriz aslında. Alternatif önerileriniz var mı mesela?Bir de direk Göztepe olması şart değil sanki bi minibüslük falan yol farkı sorun olmaz heralde ne dersiniz?Ama yürüme mesafesinde olsa harika olmaz mı? Direk yahut dolaylı olarak bu konuda hatta daha kapsamlı olarak yurt konusunda bilginiz varsa paylaşırsanız sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 herhalde marmara üni göztepe kampüsündesin tavsiyem kadıköyde falan ev tutabilirsin. mavi minibüslere de yakın olur hem yeldeğirmeninden falan ev tutabilirsin aylık 500-600 falan olması lazım oralarda kiraların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 evet marmara göztepe kampüsü.şimdi ev tutamam niye tutamam bi defa deneyimim yok ayrıca onlarca uğraşı var, eve çıktıktan sonra da onlarca uğraş eklenecek ve tabii 500-600 lira kaldıramam çünkü anne-babayla ilişkimi kesicem ufaktan(babayla zaten temas yok gerçi(çok sertim)), günlük harcamalarım nolur sonra.yurt vesair gibi bi durum olursa daha hoş olur, bir sürü meşakkatten kurtulmuş olucam ve maddi harcamalarım konusunda daha esnek davranabilicem kira uğraşı olmadığı için.biraz bohem bi hayat olacak işte, anca günü gününe yaşam:)-D.vahşi doğaya terkedilmiş savunmasız kedi gibiyim safsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar