ses Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Armory Eylül ortasında okul işlerine iyice sarmam gerektiğinden dolayı account'umu satıyorum. Char gördüğünüz gibi 4/5 tier 8,5 , omuzluklarıda yine ilvl 226.Silahların ikiside combat için en iyilerden oluşuyor.Hit ve expertise cap durumda. iki mesleğide full Enchanting ve JC.Çoğu dps end-game charda olduğu gibi. Epic fly'ing skill'i var , altındada Bronze Drake var.Ground Mount olarakta çok rare olan ve VOA'dan düşen 3 kişi binilebilen Grand Black War Mammoth var. Pvp gear'ı pve'nin yanında biraz daha zayıf.1 Furious 3 Hatefull 1 deadly armor main armor, Furious Bracer ve Boots.Misclerin hepsi tamam.Silah oarakta Furious tier 1 (178 dps) dagger'ı var. 15-16 tane triumph badge'i var.Ayrıca "Of The Nightfall" title'ıda mavcut. Accountta ayrıca bitanede 70+ drood var.Ek bilgi olarak yazayım. Account Battle.net merge'lü o yüzden satarken account'un kullandığı e-mailide vereceğim.Alan arkadaş isterse değiştirebilir. Fiyat olarak 400 lira istiyorum. Herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 up up.İzmirdekiler için elden alışveriş yapabilriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 güncel , 2x tier 9 alındı. Üşenmedim bide paladin kastım sıkıntıdan ahanda; Armory Tank gear'ı var komple.Fiyat halen 350 ytl , bu ayki ödemisi daha dün yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar