Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 satılık r1 Tamamen orjinal kazasız tüm bakımlari yapılmış,sıfır balatalar ve debriyaj,sıfır akü,akropoviç egsoz,sprintfire bujiler,harris elcikler ve tank pad.Kırmızı-Beyaz-Siyah renklerde.05323471120. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 evlenecegim ve acilen nakte ihtiyacım oldugu icin cok üzülerek satıyorum malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 üzüldüm bu şekilde satıyor olmana, umarım satarsın çabucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 alsam mı diye düşündüm bi an lan. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 12.500 istiyodum 10.500 e düstüm cabuk satılsın diye o kadar sıkısık bi durumdayım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar