sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hurma yedim bi tanesi çekirdeksiz çıktı omg demelimiyim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 de mememlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 memesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dostum.sana bunu açıklama vaktinin geleceğini biliyordum ama bu kadar çabuk gelmesi, huh, işte bu olmadı. üzgünüm ama o yediğin bir hurma değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 me ? edit: O RLY ? edit2: bengü ft serdar ortaç - korkma kalbim vardı dmi bi ara ne ünlü olmştu o şarkı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 böyle böyle kafasını üzgün üzgün aşağı yukarı sallayan smiley aradım ama yokmuş.ondan var farzet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krypt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Geçen eczaneden baş ağrısı için hap aldım, adam yanında açılmamış koca bir paket hurma verdi. Dedim "Abi, hayırdır?", dedi "Her şeye iyi gelir al. Merak etme tırmalamaz.". "Bahhahah!" deyip hızla uzaklaştım olay mahalinden. Akşam Fener maçında yedik, iyi gitti. Çekirdeksizine rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yenilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar