Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bi video vardı, eşşşşşek şakası yapıyolardı. Meksikada flndı sanırım çekimi. bi otoparka giren kadın arabasına binerken paso hayaletler görünüo. kadın korkuo kaçıo. sonra bi adam gelio noldu noldu dio. kadın hayalet vs dio. adam bakıo ne hayaleti nerde dio. hayaletler dolaşıo etraflarında. kadın çıldırıyo. gaza basıo araalara çarpıo vs. sonra şaka lan şaka dediklerinde konuşamıyo aklını kaybedio nerdeyse vs. :) nerden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paticikte bulabilirsin. Açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 zaten patide izlemiştim. ama aradım aradım bulamadım :( hatırlayanalr belki bulup çıkartır diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Basligi "adsdaeddassadacokkomikaqwrwerefsf" gibi biseydir. Oyle arat, kesin cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 başlığa kertenkele yazsak dinazorlarla ilgili sonuçlar çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu mu http://www.youtube.com/watch?v=tEJdNdcm99k ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 insanların ne garip mizah anlayışları varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hatun at gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Hatun (Bulent Ersoy?) aklini kaybetmis, delirmis yazik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 en sonunda gülen adamı dövmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 OHA EVET BU TEŞEKKÜRLER :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar