=) Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 SodomVsGomore said: Ben hala =) bu kadar cool olmadığını, olayın bu kadar basit noktalanmadığını savunuyorum. Birader hiç mi action olmadı anlat erkek erkeğeyiz şurada. olay bukadar basit noktalandı çünkü uğraşmamam gerekiyor bu olayla yani ne yapabilirimki ? sen olsan ne yapardın ? ayrıca ergen fantezisi falan diyen arkadaşlarada selam ederim devam etsinler sataşmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ergen fantezisinden önce gercekten zor durumda olup da bu tip seylere basvuran insan sayisi da fazla yani. normal. sirf anormal geliyor diye bok atanlarin sayisi da inanilmaz fazla, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Beni de Bulgaristan'dan kadınlar arıyor sana aşık oldum bana para yolla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ayrıca arkadaşların niye sen gittikten sonra 20 dk kadını izlemişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 4 saat bu konu hakkında mı düşündün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: 4 saat bu konu hakkında mı düşündün sdf hayır ama iki post arasındaki zaman diliminin bir kısmında 16 sayfayı da okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ne bobrek varmis hala gitmedimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 tekini almışlar, diğeri duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Kadınınkini almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Kadınla Piknik'e gitmişler orda mangalda bobrek taşlık yapıp yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sexist cümle Longshanks said: Fistan said: kadın ne istiyor anlamadım ben para mı seks mi torpil mi? ne yani? >>>>=) üçü bi arada (=<<<<<< Her kadın gibi oda çikolatadan yapılmıs para boşalan büyük bir penis istiyor.-alıntıdır- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Artık sağda solda herkese anlat anlat dur işte , ondan sonra millete selam ederim, hmm, mmmmmMmM diye cvp yaz. Veled-i z.na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 vay ç.şıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar