SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Evet paticanlar, uzun süredir araştırıyordum ediyordum, bugün gittim bi laptop aldım kendime. Tabi vista home basic olduğu için heem çaktım formatı eheh neyse, şimdi xp dirverları çektip desktoptan, flash diske attım, laptopa takıyorum, bilgisayarım kısmında herhangi bi değişiklik olmuyor. Sağ altta donanımı güvenle kaldır hedesinde gözüküyor, yönetim/disk yönetiminde de gözüküyor, ama kaldırılabilir diskler diye bi hede mi ne var ya orada yok misal. Desktop sorunsuz görüyor. Başka bi flash ile denedim yine aynı konu. Disk myönetiminden girip kullanabiliyorum ama normal şekilde kullanmak istiyorum. Ha bu arada, usb mouse takır takır çalışıyor, niye flashlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Düzeldi, combofix taraması halletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar