Cocostar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 selam beyler yeni çıkmış bir ürün sanırım gidip almayı düşünüyorum görüşleriniz nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ben kullanıyorum, hoş bir alet genel olarak, bulabilirsen mavisini almanı öneririm. Ancak kamerası çok iyi fotograf çekmiyor, bir de kutuda beraber gelen kulaklıklar çok kötü, ama mesele degil çünkü 3.5mmlik kulaklık girişi var ve bilgisayar kulaklıgını bile takabiliyorsun sdf. Hoş bir alet ya 5130. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bende kullandım 1 hafta falan. gayet güzel bir cihaz fakat kulaklık performansı olarak düşük buldum. bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 peki ona yakışıcak gümbür gümbür birde kulaklık tavsiye etseniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 5800 kullanıyorum ki ikisi de "xpress music" haltı olduğu için bu yönde cevap veriyorum; kulak ebatlarımdan dolayı şimdiye dek hep kulağın içine girmeyen cinsten kulaklık kullanırdım, zira ses yüksekliğinin pek yeterli olduğunu söyleyemem şehirde ve sokakta dinliyorsan. Yakın zamanda ben de kulağın içine tepmeli ve kulağımda duracak bir kulaklık satın almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuya salça olmak gibi olmasın ama, o kulaklık silikonlarından nerede bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 evet hala kulaklık tavsiyesi beklıyoruz kulaklık silikonları vatan bilgisayarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar