Chemical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 4207 sayılı Kanuna göre, "Sağlık, eğitim ve öğretim, kültür ve spor hizmeti verilen yerlerde tütün ürünlerinin satışı yapılamaz." Nasıl satıyorlar anlamıyorum, ama marketten gidip alabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yeditepe'li verir parasını cezasını öder, sigarasını içer hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yahu içiyorlar onu zaten engelliyemiyoruz adam sınıfta yanımda da içiyor, içme diyince ders çıkışında 10 kişi sıkıştırıyor, okulun sigara satması lol ama yasal olmadığı halde, kesin vardır bi açığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bizim salak arkadaşlar ceza almıştı ahah bak gene geldi aklıma güldüm. üniversiteler özgür kendi yasaları var :p sınıfta nasıl içiyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şikayet et işte. para veriyolar mı şikayet edene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Chemical said: yahu içiyorlar onu zaten engelliyemiyoruz adam sınıfta yanımda da içiyor, içme diyince ders çıkışında 10 kişi sıkıştırıyor, okulun sigara satması lol ama yasal olmadığı halde, kesin vardır bi açığı.icme diyince biri seni 10 kisi nie sıkıstırsın atar yapıosundur.. bi de kapalı alan dısında universitede sigara icmek neden yasak olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ilk sene öyle bişey yaptılar işte, laf ettim adamlara sınıfta değildi bu sınıfın önünde koridordan geçemiyordun nefes tutmadan, sıkıştırıyorlar resmen. Sınıfta içen de çok, kız yanımdaki sırada içiyor sabahın 9 u hoca daha gelmemiş, uyumaya çalışıyorum doğal olarak, lan bi havasızlık var içeride zaten bodrum katı gibi bir yer bide dolduruyor monoksittirikleri, kafamı kaldırdım dibimde içme diyorum, kız "e idaree edeceen artıık" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahaha işte bu ilginçmiş. kapalı alanda içen hiç görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yeditepe'de ne bekliyodun sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 eueahuhea ben de iciodum hazırlık sınıfında camı acıp bizim labda assistan camı acıp icio falan da milleti rahatsız etmek okuzluk.. bu okuzler yuzunden sigara icmek nie yassah olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fakir tribi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 astım falan değilsen, sigara içilen yerden nefesini tutarak geçen biri düşündümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 havadaki her türlü duman, boya gibi şeyler nefessiz bırakıyor insanlar sprey boyaları maskesiz atölyelerde kullanırken ben hava alan bir yerde kullansam bile nefesim kesiliyor boğulma hissi gibi bir şey. A2 maske var evde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Chemical said: yahu içiyorlar onu zaten engelliyemiyoruz adam sınıfta yanımda da içiyor, içme diyince ders çıkışında 10 kişi sıkıştırıyor, okulun sigara satması lol ama yasal olmadığı halde, kesin vardır bi açığı. valla bizde sınıfı geç, mühendislik fakültesinin önünde bile içirtmiyorlar kocaman yazın var burası da kapalı alan diye benim gördüğüm fakülte girişleri tam duman altı oluyordu en azından mühendislikte bunun önüne geçtiler artık daha uzakta içiyorlar (: sen git bina amirine fln söyle durumu benim tanıdığım bina amirleri işlerine harbiden saygılı insanlar bişi diyince ellerinden geleni yapiiler ancak güzel sanatlar! fakültesinde işte güzel güzel oturun arkadaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 şikayet ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sen makina bölümüne geç komple bak hoca doğru söylemiş harcıyorlar snei orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar