Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeditepede takır takır sigara satılması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Chemical said:

yahu içiyorlar onu zaten engelliyemiyoruz adam sınıfta yanımda da içiyor, içme diyince ders çıkışında 10 kişi sıkıştırıyor, okulun sigara satması lol ama yasal olmadığı halde, kesin vardır bi açığı.
icme diyince biri seni 10 kisi nie sıkıstırsın atar yapıosundur..

bi de kapalı alan dısında universitede sigara icmek neden yasak olsun?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sene öyle bişey yaptılar işte, laf ettim adamlara sınıfta değildi bu sınıfın önünde koridordan geçemiyordun nefes tutmadan, sıkıştırıyorlar resmen.

Sınıfta içen de çok, kız yanımdaki sırada içiyor sabahın 9 u hoca daha gelmemiş, uyumaya çalışıyorum doğal olarak, lan bi havasızlık var içeride zaten bodrum katı gibi bir yer bide dolduruyor monoksittirikleri, kafamı kaldırdım dibimde içme diyorum, kız "e idaree edeceen artıık" diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

yahu içiyorlar onu zaten engelliyemiyoruz adam sınıfta yanımda da içiyor, içme diyince ders çıkışında 10 kişi sıkıştırıyor, okulun sigara satması lol ama yasal olmadığı halde, kesin vardır bi açığı.

valla bizde sınıfı geç, mühendislik fakültesinin önünde bile içirtmiyorlar kocaman yazın var burası da kapalı alan diye
benim gördüğüm fakülte girişleri tam duman altı oluyordu en azından mühendislikte bunun önüne geçtiler artık daha uzakta içiyorlar (:

sen git bina amirine fln söyle durumu benim tanıdığım bina amirleri işlerine harbiden saygılı insanlar bişi diyince ellerinden geleni yapiiler
ancak güzel sanatlar! fakültesinde işte güzel güzel oturun arkadaş :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...