Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Var mı elinde olan, iki gündür aradım taradım bulamadım. Varsa biri yolluyabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ege denizi kararınca Dağlar uykuya dalar Yine sessiz ovalarda İsyan ateşi yanar Kızıl yıldız parlayacak Emekçinin kalbinde Kazma kürek patlayacak Faşistlerin beyninde Tarlalardan çıkanlarla Fabrikadan çıkanlar Yemin ettik biz devrimciler Faşizmi yıkmaya Varlığımız feda olsun Bu uğurda savaşa Yemin ettik biz emekçiler Sosyalizmi kurmaya eşki said: yunanistan isci marsi uzerine turkce söz yazilarak olusturulmus bir marsmis kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hacım sözlerini istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QsJOQTChaqQ orbitle indir tvc ile formatını mp3 yap winampla dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar