Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 arkadaşlar karttan bugun alısverıs yapıyodum lımıtınız dolu dedı nakıt verdım ama şaşırdım cunku o kadar doldurmamıstım. neyse yani anlamadıgım nası kendılıgınden doldu? sıfresı yok ınternet bankacılıgına acık deıl kımse calamaz acaba nası olurda boyle bısı olur biraz yardımcı olurmusunuz? birde bu kartın ekstre gelmeden parasını ödesem limitte yine yer oluyomu ekstre gelene kadar? Bide ne kadar limit kaldıgını nerden ogrenebılırım? bı yardımcı olursanız.. (kart HSBC)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bankaya ekstre tarihinden once para yatirdinmi aciliyor olmasi lazim alo hsbc diye bir yer vardir ara orayi sordur borcunu ama tam olarak ne zaman ne harcamissin soylerlermi bilmiyorum anca bankaya gidip ekstre cikarttirabilirsin ek kart ise annen limiti yemisdir vs[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hmm ekkart pederin ekkartı öle bişi varmı ben anlamıyorum bu olaylardan zaten bi öss den bi b.k anlamıorum bide bu kart işlemlerinden :D eğer peder limitten yemişse benimkindendemi gider? diyelim benim 50 lira pederin 100 lira dersek o 75 harcarsa 25 benden mi gider?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ek kartın limiti, asıl kartın limitine dahiildir. Sen istersen sonradan ek kartın limitini düşürebilirsin o ayrı, ama kredi kartının limiti 10 milyarsa bu asıl kart ve bütün ek kartlar dahil 10 milyardır. Yani babanın yaptığı harcamalarla dolan bir limit seni de kilitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çok sağol "businessman" ya içim rahatladı valla sağol ohh bende fazlamı çektiler dedim :)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar