karakedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yeminle silicem, o abidik "aaoooo" sesini illa cıkarmak zorunda mı bu alet her mesaj geldiginde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hahaha dur flood yapayim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA... Yardım severlik diz boyu. 99a kullanın. Huzur 99a'da.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 MY ICQ altinda Preferences altinda sounds and hede hödös var oradan kaldirabilirsin[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 my icq diye bişi yok ki bu merette lol. yahu icq hala akıllanamadı mı. eminimki bir çok insanın ilk kaldırdıgı şeyler o "AAAOOO" ve yazı yazarken gelen tıkır tıkır daktilo sesleridir. taa en tepeye tek tuşla kapanacak şekilde konulmalı müzigi ucur butonları. neyse arıcaz olamdı gidip eski verisyonu yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kedi oegk yani sevmiyomusun a oo sesini oegk sana! heah myICQ mouse u ustune getirdiginde ya asagida ya yukarda olmasi gerkeen bi button[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yok bu yeni versiyonda ole bişi neyse preferecences bölümünde buldum sag tarafa ufacık check box koymuslar disable sound and be proud of it şeklinde. yürü be icq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hehe ben sound bölümünden tümünü silmiştim seslerin bi sorun cıkarmıyodu :)[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 main preferences history,alerts&sounds dan olması gerek[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar