arar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 benim hoparlörlerimde eskiden beri bir temazsızlık vardır ama iyi bi yer bulmuştum orda hiç sorun olmuyodu uzun zamandır. ancak şimdi sol tarafın sesi birden gene gitti. eskiden kabloyu kıvırıp bükünce falan arada ses geliyodu ama artk o da yok. ama ilginçtir ki ses gelmiyen hoparlörü kulaklık yerine takınca ses geliyo nasıl iştir bı sorun nerdedir, hoparlörün takıldığı yerde midir?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben senin yerinde olsam içini açıp kontrol eder temazsızlık olan yeri arar bulur lehimlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ahahah kader kısmetmiş olay. iki tane vurdum tepesine kablosunu çekiştirdim salladım çalıştı[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar