BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Joker said: ikariam oyunun adı. ogame'i yapanların son ürünü sanırım. a evet varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sam said: çok güzel dava açılır, hukuk tarihine de geçilir, tüketici hakları konusunda hayır dua da alınır.iyi gaz verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Joker said: ikariam oyunun adı. ogame'i yapanların son ürünü sanırım. hesap adın sunucun ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Oyunda bu sepetten ban yedim?? Sepet Bu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Hesap altı üstü 2 gün kapatılmış :) Konuyu okuyunca sınırsız falan sanıyor insan, mahkeme hak arama falan, 2 gün için çıkan olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 iyide bir değil iki değil. bi kere ingilizce kullandığımdan ban yedim, bi kerede "clan'ınızın yıkılışı eski almanya gibi olacak başınızdaki hitleride indirdim" dedim siyasi propaganda dan ban yedim :S şaka gibi. bi kerede de kendi ittifakıma sirküler geçtim, koh clan'ı bizimle barış yapmak için kıçımızda dolaşmaktadırlar, beklemedeyiz henüz." yazdım argo yüzünden ban yedim. not: kıç kelimesi Türk Dil Kurumuna göre argo değildir, Kıç'ın argo karşılığı Göt'tir. (BKNZ TDK) yani artık ota boka banlamalarından sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 vay be ben bırakalı 1.5 sene olmuş bu oyunu. :( Ara sıra canım çekmiyor deği. Varmı patilerin oynadığı bir server neyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar