Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu ikisinin help dosyalarına ihtiyacım var. Biliyorum bütün hepsi koca bir MSDN CD'si ediyor, mümkün mertebe o CD'nin içeriğine ulaşmak istiyorum. Olmadı sadece .hlp :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 msdn.microsoft.com aynı içerik burda da var bende var da nası ulaştırcam? msdn dediğin 3 cd? hlp dosyaları da bölük pörçük zate?[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 MSDN sitesi cok yavaş ve microsoft'un en büyük özelliği olan şey orada da var: Hiçbirşey bulamamak, istemediğin herşeyi bulmak :) Aradığım şey aslında öncelikle Visual C++'a ait olan kısım. CD'de öyle bir dizin var mı?[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 cd dekilerde de bi ton dosya var anlamsız isimlerde, hard diskte de. ayırsam bile vc++ içi olanların toplamı 1 cd civarı eder zaten, ama kitap falan var pdf formatında.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya da sen ne yapmak istediğini söyle ona göre kaynak buluruz[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Onu alabilirm o zaman. Yani mümkün mertebe help-ish dosyalara ulaşmak istiyorum :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Index şeklinde help'e ihtiyacım var. Internette tutoriallar, genel bilgi veren yazılar cok ama benim aradığım windows help'i şeklinde olan, istediğim bilgiyi aradığım bir yer. Bendeki C++'ta help olmadığı için buduruma düştüm :) Aslında sende Visual Studio .NEt var dimi komple? Onu bana kopyalayıp yollayabilirmisin masrafları karşılasam? [Bu mesaj Qui tarafından 12 Haziran 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bulursanız bana da haber verin. kazaa dan çektiklerim bile fake çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar