dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Tamadır, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syzofren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 öncelikle merhaba ben Heroes of Anatolia legion officer'ı erkan bugün Aion web sitesinde beni çok üzen bir şey gördüm spatalos serverında heroes of anatolia isimli bir legion gördüm ve çok üzüldüm. Biz bu oyuna başlarlen close betadan beri asmodian ırkı'nı seçeceğimizi belirtmemize rağmen bu tür bir olay ile karşılaşmak çok zoruma gitti. 3 yılı devirmiş 6 farklı MMO da şubesi olan ve üyelerini özenerek seçen oynadığımız oyunlardaki başarılarımız ile Türk guildleri arasında saygın bir yeri olan guildimiz adının bu şekilde taklit edilmesi ve bu durumdan guild yönetiminin haberdar edilmemesini tüm guild üyelerim adına yapılan bir saygısızlık olarak görüyor ve legion master Spritualforce'u bu konuda kınıyorum...bu legionun bizim ile hiç bir alakası yoktur...tüm saygıdeğer Aion oyuncularına duyrulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocombo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 iki arkadaş başladık oyun bizce gayet güzel Telemachus (EU) Asmodian tarafında türk Legions arıyoruz bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar