Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil 3 - Hard Game Mode


wraog

Öne çıkan mesajlar

Canım sıkıldı şu oyunu bir de zorluk seviyesini yükseltip bitireyim dedim.Easy de 5 bucuk saatte bitirmiştim E ile.Hard'da 3 saatte C ile bitirdim. :)

Onu da bıraktım 3 tane easy mode da olmayan silahla karşılaştım.Biri ortalamanın üstünde hızı olan bir magnum.İkincisi süper hızlı bir pompalı tüfek (Mad Max abimizin pompalısından)Üçüncüsü ise hareket dedektörü takılı ufak roketler atan bir silah.Bunların parçalarını Nemesis i tokatladıkça alıyorsunuz.

En süperini sona sakladım.Oyun boyunca Nemesis'le her karşılaşmanızda onu tokatlarsanız,en sonuncusunda "INFINITE AMMO BOX" veriyor! :) Bununla istediğiniz bir silahın mermisini sınırsız yapabiliyorsunuz.(Size tavsiyem ya Desert Eagle'ye ya da Heart Seeker'a yapmanız.)

Bir de Epilogue'ların hepsinin nasıl açılacağını bilen var mı?Normalde her bitirişte 1 tanesini açıyorlar.Ben 6 saat oyun oynayayım sonunda bana kıçıkırık bir iki paragraf versinler ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende ardarda resident evil 2'yi 6 kere bitirmistim hardda oynuyorum en son zombiler i bile oldurmek mumkun degildi :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.


[Bu mesaj mutos tarafından 13 Haziran 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

re3'te yok öyle bişey diye hatırlıyorum?
sen farkında olmadan survivors oyununu bitirip hard mode için silah falan satın almış olmayasın?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce easy de bitirdim 1 kere.
Sonra hard da Nemesisle her karşılaşmamızda öldürdüm onu.İlk 2 seferde Desert Eagle'nin parçaları düşüyor.3. de health pack.4.ve5. seferde yeni pompalı tüfeğin parçaları düşüyor.6. da health pack düşüyor.7.de de infinite ammo. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...