Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıt Problemi

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

yahu marmara'ya kayıt için harç parasını yatırmak üzere teb'e gittim bugün fakat parayı yatıramadım öğrenci noyu girince çıkmıyormuymuş neymiş, öğrenci işlerini ara istersen dedi ama ulaşamıyorum marmara'dan herhangi bi numaraya.
bu problem neyden kaynaklandı veya nasıl ulaşıcam ben öğrenci işlerine, olmazsa sabah pılı pırtıyı götürüp üniye hem göstericem tamam mı lan bunlar diye hem de orada da yatıyormuş sanırım harç onu öğrenicem??
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi fede ben senin mesajı anlayamadım asdfksadfk
teb şubesine gittim öğrenci noyu girdiğimizde artık ekrana ne çıkması gerekiyorsa her neyse ondan çıkmadı bende.bende yarın sabah kadıköye gidicem hem belgelerimi gösterip check ettireyim tamam mıdır bu diye sonra sorun çıkmasın ertesi güne diyeyim hemde harç parasını yatıramadım ake diye çemkireyim kayıt olunursa da direk kayıt yapsınlar hani normalde geniş bi kayıt aralığı varya ünilerin sadece bölüm bölüm günlere ayırıyorlar, öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela, marmaranın harç ücretler TEB Kadıköy şubesine yatırlacak derler. o şube de bilir işleri yatırırsın. başka şubeye gidince sorun çıkabilir bi de ekstra havale ücreti alıyolar diye biliyorum. mesela sen TEB Bakırköy şubesine gitmişsindir gibi. İstanbulu hiç bilmiyorum lan bu arada semtler çok mu alakasız oldu
Sosyal ağlarda paylaş

anladım öyle birşey olması da muhtemel, tel açıyorum ben güzden beridir açıyorum hatta, içime doğmuştu buraya yerleşçeğim arıyordum hep, o zamandan beridir hangi teli aradıysam ulaşamıyorum ki ne allahsız ne bebe bi üniymiş arkadaş.
sitede bi ara geçen senenin tarihleri yazıyordu kayıt için lol neyse ki bir düzenlemeye rast geldim oralarda hiç özel bi şube belirtilmemişti tüm bu sebeplerden yarın atarlanıcam!!!!!!!!!!
atarboy!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

EVET kampüsün kapısından girince büyük bir sevgi seliyle karşılaştım, kutu kutu pense olduk ben dedim ki olm bi durun ya bi durun ama dur lan dedim ve böyle kolayca giriverdim içeri.güzel bir hanfendi bağa dedi ki canıms senin harç ödendi omg dedim bende o da dedi ki kyk halleti şekerim bende aa iyimiş madem dedim daha sonra eksik birşey var mı diye check ettirdim n.c.f.(ö.a.) çektirdim internetten çıktı da alıverdim aynı yerden ki burası güven kırtasiye miydi neydi oturduk biraz da muhabbet ettik birde ağbi geldi oda kızını üniye kaydetmiş, artık buradan ayrılmam gerektiğini düşündüm yola koyuldum.raif emre yi aricaktım ama telinin öteki telefona kayıtlı olduğunu fark ettim.yolda melike ve büşra ile karşılaştım muck muck oh hasret giderirken birer de sigara tellendirelim dedik meğerse melike de marmara iktisata yerleşmiş tam kelebek olmuşken büşra da kocaeli ÇEKO diye söylemez mi ben POAHEUAEHAĞEJFASODF diye güldüm tabi onlar da güldü SAOFEPSFĞDSF bu gülmeler saçma sapan seslere dönüşene dek devam ettik neyse biraz muhabbet ettikten sonra taksime gideceklerini öğrendim hava çok sıcak ok kib bye dedim ve melike o ara babays M@rM@r@LıM dedi ve göz kırptı

neticede yarın kayıt yaptırıyorum

(son satırı okuyup gerisini es geçebilirsiniz sadf)
Sosyal ağlarda paylaş

lisansa mı kayıt oalcaksın yüksek lidsans a mı?

daha lisans ların harç yatırma şeysi başlamamış olailbir çünkü daha yüksek lisans doktora kayırtlarını alıyorlardı en son

31 ağustosda başladı kayıt gittim göztepe şubeye aynı sorun ben de de oldu gişedeki kadın göztepe kampüsün içindeki arkadaşını aradı ona sordurdu nsistemde bir sorun vardı o yüzden ehr öğrenci yatıramıyordu (böyle 3 kişiden 1i yatıraibliniyormuş) sonra ben zaten eksik evrak tamamlamak için okula gidecektim ki gittim saat 16:15 miydi neydi adam bana 40 dakika kadar önce sorunun halledildiğini söyledi iyi dedim okul içindeki şubeden yatırdım

zaten kayıt için her halükarda okula gideceksin (lisans haydarpaşa yüksek lisnasn/doktora bahçelievler) oraya gitmişkenb okul içindeki şubeye sor

bölüm neydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...