Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kimdir nedir bilen var mıdır? Hayatını araştırıyorum ama net bir olay yakalayamadım , dinleyen biri var mı ve müziği etnik mi yoksa bir ideoloji taşımadan mı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Tuncelili Hozatlidir. Mikail Arslanin kardesidir. halk müzigi ve etnik müzik yapar iyi gitar calar. farkli bir tarzi vardir ama benim pek hosuma gitmedi acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Eyvallah. Yalnız Mehmet Arslan ile amca cocuklarıymış bilinenin aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Tanımadığım Ten adlı şarkısı dinlenesi... Basmakalıp "ben türkü sevmem" diyecek insanlar bile bence Mikail Aslan & Ahmet Aslan şarkı/türkülerini beğeneceklerdir. Çünkü Urfa'nın bağrından kopup gelen yanık sesli türkücü modunda değiller. Özellikle çok iyi gitar çalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 süperdir. ideolojiktir de ayrıca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar