Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ne yazik ki ogrenci oldugum icin kendi kredi kartima sahip degilim ve oyunu gercekten merak ediyorum.trial i indirip kurdum ne yazik ki trial uyelikte bile kredi karti istiyor.kredi karti vermeden kurtulmamizin yolu var mi veya sizden yardimci olabilicek, yardim edebilcek varsa size sorun cikmiycagimi garanti ederim(telimde sifremdi vs. hepsini veririm 2 gunde dl ettim bosa gitmesin :( )[signature][hline]there will be nowhere to hide there will be no one to come find the truth grows down inside and not matter death comes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 tanıdığın annen babandan başka kredi kartı olan yok mu?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 o isi hallettim de.oyun bi garip ne biliyim. alisamadim bi turlu cameraydi , combatti dogrusu daha hic bi sey bilmiyorum ama[signature][hline]there will be nowhere to hide there will be no one to come find the truth grows down inside and not matter death comes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 nerden indirdin acaba?[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar